anusiek, musisz wrzucić filmik np. na youtuba i wtedy tutaj linka pokazać. Inaczej się chyba nie da.
geheimnis, no to trzymamy kciuki żebyś do 4 wytrzymała :)
nie wiem czy w PL tez tak jest, ze powinno sie przyjsc okolo 34/36 tc. na rozmowe z lekarzem
Helen, u nas nie ma tak dobrze, w sumie szkoda gadać... Wczoraj sobie myślałam o porodzie - jakoś nie szaleje z radości na myśl o tym... Ze względu na warunki, bo wiadomo że na dzidzię bardzo czekam.reczniki, podpaski, majtki siatkowe itp. dostaje sie tutaj od szpitala do dyspozycji
O kurczę, Ty to dopiero zapracowana jesteśSzkoda że weekend w szkole
no na to wygląda, bo każy od czasu do czasu ma takie ciche dni.z tymi leniwymi dniami maluszka tak to juz chyba jest, tym bardziej, ze maja teraz coraz mniej miejsca na harce
heheniesamowite czuc twarda stopke przez skore brzuszka
nie manie wiem czy w PL tez tak jest
ja też dostałam liste,generalnie trzeba wziąć wszystko.Jak powiedziała mi położna nawet koszulę do rodzenia mogę mieć swoją,no chyba że będę wolała ich szpitalnego wycieruszka,to nie ma problemuMam juz tez liste rzeczy, ktore mam ze soba zabrac juz do porodu
No to jest właśnie paranoja.Kobieta rodzi,wiadomo-stres i ból a trzeba ja wozić bo nigdzie dla niej miejsca nie ma.Helen napisał/a:
nie wiem czy w PL tez tak jest
nie mau nas nawet mogą Cię odesłać do innego szpitala z powodu braku miejsc. Kolega jeździł z rodzącą do 3 szpitali pod rząd i dopiero w trzecim Ją przyjęli
![]()
Mnie ostatnio bardzo kręgosłup dokucza,ale to pewnie od tego ciągłego leżenia.Ja dziś zmęczona bardzo bo cały wieczór bolały mnie plecy i lewa noga! jakiś koszmar, nigdy tak nie bolałojak zaczęło wieczoram tak pół nocy aż w końcu zasnęłam i starałam się na lewym boku bo na prawym zaraz zaczynała boleć znowu
Miłej soboty również życzęmiłej soboty!
- ja tezKurde czasem to mam wielkiego stracha przed powtórką![]()
- dokladnie tak,a tutaj w Koszalinie to nawet takie podklady na lozko trzeba miec swojeWszystko lepiej mieć swoje.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość