- ja pierdziu...brak szacunu

[ Dodano: 2009-11-09, 15:52 ]
lilo - tego spokoju zaczyna mi przy skurczach brakowac

ja mam w piwnicy, wiec go nie widzejejku jak ja bym chciala juz miec moj wozek w domu
jejku jak ja bym chciala juz miec moj wozek w domu![]()
![]()
- dobre i toale przynajmniej mnie zawiezie i przywiezie![]()
- az tak sie nie stresowalam,czulam,ze to tylko cwiczenia ale dalo to do myslenia,ze juz naprawde niewiele zostaloiw_rybka, znow sie stresu najdlas, dobrze, ze wszystko spokojnie sie skonczylo i Zuzia postanowila posiedziec jeszcze w brzusiu
- no nie takie mini te wasze zakupy,superna mini-zakupki
ja wlasnie chcialam kupic wczoraj ale smoczki kupilam bez tych koleczek(z Tomme tippee) i chyba nie da sie zaczepiczawieszke z misiem do smoczka
no wlasnie sie zastanawiam czy taka poduszka potrzebna tymbardziej ze nie mam pojecia jak sie jej uzywapoduszke do karmienia
A mnie zowu zgaga meczy,kurde
super ze wszystko okJestem po wizycie. Ze mną wszystko OK
dobrze, ze przede mna pierwszy porod, to sie az tak nie stresujeale dalo to do myslenia,ze juz naprawde niewiele zostalo
no to same pozytywne wiesciZe mną wszystko OK, szyjka długa i zamknięta - lekarz twierdzi że w tym roku nie urodzę, wyniki ok, ciśnienie super
no szkoda, ze sie nie udalo, ale jeszcze sobie odbijeciechoć jakoś się nastawiłam że zobaczę malucha.
dlatego specjalnie zwracalam uwage na te koleczka przy smoczkachsmoczki kupilam bez tych koleczek(z Tomme tippee) i chyba nie da sie zaczepic
mi na pewno sie przyda, bo po kilkuminutowym trzymaniu dzieciatka strasznie boli mnie ramie, a tak to sobie zwine odpowiednio poduche i umieszcze na niej dzidziesie zastanawiam czy taka poduszka potrzebna tymbardziej ze nie mam pojecia jak sie jej uzywa
- to indywidualna sprawa,ja kupilam i sie sprawdzilo,bo mam takie cycusie,ze naboki "patrza" jak mam pokarm i malego karmilam wlasnie na tej poduszce,kladlam go na niej i tak pil,lezac pod moja paszkaczy taka poduszka potrzebna tymbardziej ze nie mam pojecia jak sie jej uzywa![]()
- i dobrze,chociaz Ty miej spokojmnie ostatnio jak pomeczyla przez dwa dni tak teraz cisza![]()
- zdecydowanie,ja tylko pocieszam sie tym wspomnieniem uczucia,jakie sie w Tobie rodzi jak daja ci Twoje dziecko na brzuszek po urodzeniuim mniej wiesz, tym lepiej spisz
A mi nie dali maluszka na brzuchzdecydowanie,ja tylko pocieszam sie tym wspomnieniem uczucia,jakie sie w Tobie rodzi jak daja ci Twoje dziecko na brzuszek po urodzeniu
SuperJa też byłam wczoraj i u mnie również w porządeczku.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość