hej mamuśki
ja jak zwykle po nocy , ale w dzeń to nawet nie mam czasu , zreszta jak większość
mój lolek jest ogólnie bardzo grzeczny , dzś np przespal cały dzień , oczywiście z przerwami na karmienie , bo to mały głodomorek
myślałam nawet ,że w nocy nie będzie spał , ale myliłam się , bo po kapiei jak usnoł tak śpi do teraz , tak około 1 robi sobie przerwe na cycusia , a poxniej śpi do piątej , znowu cycuś i wstajemy zazwyczas po 7 , bo musze Alę wyszykować do szkoły i on musi w tym towarzyszyć
ale jak Ala miala na późniejsza godzinę i spalismy do 9 to on razem z nami
także nie narzekam , na brak snu
pokarmu mam nawał , a dzis jeszcze mi się wzmógł i już czuję ,że mam całe piersi nabrzmiałę i chyba już nie wytrzymam do pierwszej i obudze go wczesniej
co do prezentow szpitalnych to ja dostalam oba te pudełka , ale nie była to wersja najbogatsza, większość to ulotki i bardzo mało probek , jak moja szwagierka rodzila to dużo więcej miała w tych pudełakach , więc albo to zależy od szpitala , albo niektóre rzeczy sobie ktoś wyjmuje
isiawarszawa, to dziwne ,że nie pomogli ci ubrać dzidzi
i budz maluszka , budz na jedzonko , bo musi być silna
A co do kąpania "na śpiocha",
mój to tak się nie lubi kąpać i przebietać , że wtedy tylko słychać ,że dziecko jest w domu , cociaż juz przy przewijaniu jest lepiej ,
do kąpieli pewnie też się przyzwyczai
asika82, mam nadzieję ,że małej nie rozwinie się infekcja i obędzie się bez szpiatala
dziewczyny czy wasze maluszki maja juz ładnie zagojone pepuszki , bo przy Ali to pamiętam ,że bardzo szybko odpadł jej kikutek , a teraz jeszcze sie trzyma i to taki swieży
a czym wogole przemywacie ?
bo mnie w szpitalu kazali przemywać chusteczkami leko , ale wydawały mi się niekuteczne i przeszłam na stary sposób spirytusowy