Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 lis 2009, 22:40

Hej :)))

Zirca gratuluje odwagi! Bo to chyba najtrudniejsza z mozliwych decyzji :) mam nadzieje,ze z Pio lub bez bedziecie z Alem szczesliwi :)

Marta, ja prawie tak samo nie moge sie doczekac Twojego USG jak Ty :PPP najbardziej bym chciala wiedziec czy to chlopiec czy dziewczynka :))

Wspolczuje tej lasce - 30 tydzien to koszmar :( jakie my mamy szczescie dziewczyny

Swoja droga dzis sasiadka do mnie dzwoni, ze umarl tata jej meza - no i ja nigdy nie wiem co w takich momentach mowic. Poprosila,zebym wyprowadzila jej psa, bo jej mama zostala sama z synkiem - i jak go spotkalam to tylko mowie, ze jakby czegos potrzebowali to zeby dali znac - ale nie umiem mowic, ze mu wspolczuje, bo to takie plytkie w porownaniu z tym co on czuje - ja chyba nie przestawalabym plakac, i nie byla w stanie normalnie funkcjonowac

A my dzis mialysmy lekki hardcore - musialam lekko jeszcze zakatarzona i delikatnie kaszlaca Nine zawiezc autobusem (wlasciwie 3 !!! z dwoma przesiadkami) do cioci, zeby sie nia zajela - okazalo sie,ze jej mala jest chora :O ze zarazila sie od Niny prawdopodobnie, a wszystko po to zebym pojechala na uczelnie - nie wiedzialam czy pchac mala w taka pogode (a padalo i bylo zimno) i podroz zajelaby z godzine. W koncu podjelam meska decyzje - nie moglam zrezygnowac z zajec bo za duzo juz opuscilam i bylam umowiona z promotorem, wiec ubralam mala i wyszlysmy - mala byla zadowolona, bo na spacerze, ale podczas pierwszej przesiadki na szczescie tylko 3 przystanki, zadzwonili ze zajecia odwolane :ico_zly: :ico_zly: niby mala sie przeszla na spacer - teraz oddycha czysto i nie kaszle poki co, mam nadzieje,ze jej nie zaszkodzilo bo wracajac usnela w wozku a wracalysmy na nogach - ona byla oslonieta folia wiec jej nie wialo i nie padalo, ale i tak jestem wkurzona na siebie ze musze podejmowac takie decyzje - albo lekko chora Nine w taka pogode zabierac gdzies, albo ryzykowac ze naraze sie promotorowi :( a najgorszy jest brak samochodu jak moj M jezdzi nim do pracy :ico_zly: :ico_zly: moglam wziac taxowke ale nie mam gotowki na karcie debetowej i place kredytowka wszedzie :( i to wszystko mnie dobilo totalnie - a za tydzien moj M wylatuje i juz bede musiala sobie radzic totalnie sama - chociaz na poczatek pomysle czy nie zadzwonic po tesciowa (ale boje sie ze przysla mi tu tescia a jego nie chce :ico_placzek:

Ponarzekalam troche nie?

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lis 2009, 13:55

Dzień dobry :-)
kurcze tak jakos smutno u nas na watku :ico_placzek:
Marta jak słysze takie rzeczy to az mnie ciary przechodzą i serce sie kraje tragedia :ico_placzek: :ico_placzek:

Zirca
trzymaj się :-) :ico_sorki: :ico_sorki:
yoanna, Zawsze cos jest kosztem czegoś nie da sie wszystkiego połąćzyć to potrafia chyba nadludzie typu superman :ico_haha_01: :ico_oczko: ,
Pati85, witaj :-)

Wiola gdzie sie podziałaś ze zdjątkami

Ja wczoraj bylam u fryzjerka Kacperkowi kupilismy kurteczkę na zimę i jeszcze taki ciepły bezrekawnik więc jestem happy pogoda było wczoraj cudna,za to dziś masakra choć nie pada :ico_sorki:
miłego dnia

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2009, 15:29

Dzien dobry:)

jejku niech ta pogoda sie polepszy bo idzie sie wykonczyc, non stop pada, pochmurno, ciemno, nawet nie ma jak wyjsc z domu na spcer, nienawidze jesieni :ico_zly:
Dzis Erik ladnie pospal, wstal przed 8 wiec nawet sie wyspalam :-)

mmarta, no kochana dzis zobaczysz swoja fasolcie, ale fajnie, od razu nam sie pochwal koniecznie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Pati85, witaj :-)
witaj:)

mmarta, co do Agi to ja wiem co ja spotkalo, straszna tragedia, a teraz znow, nawet nie wyobrazam sobie przez co teraz przechodzi, ale wierze, ze jeszcze doczeka sie drugiej dzidzi.

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 lis 2009, 18:26

jessscccccccc :D nienawidze swiat!! czemu nikt mnie nie uprzeda,ze sklepy sa zamkniete? Dobrze, ze Nina ma mleko, kaszki, obiad, (miala biszkopty ;) i zjadla ze mna kanapki) bo ona jest najwazniejsza, ale wyjadlam wszystko co sie dalo, chcialam dzis isc na wieksze zakupy i nikt mnie nie uprzedzil ze jest swieto i sklepy zamykaja ;( ja w ogole wybieralam sie dzisiaj z mala do lekarza tylko mnie moj M uswiadomil rano,ze przychodnia zamknieta bo 11 listopada :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Wyjadlam ninie owoce, biszkopty, jesoo zaraz sobie usmarze ziemniaki z cebula i kefirem? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale jestem genialna :D to moze byc smaczne ;) z przyprawa do kurczaka albo do kebaba :)

Ide!~! Ja to jednak mam czasem dobre pomysly :PPP

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 lis 2009, 21:11

czemu nikt mnie nie uprzeda,ze sklepy sa zamkniete?
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ;-) :ico_haha_01: :ico_haha_01: ja jak pracowałam w sklepie to nienawidziłam tych ludzi co w święta przychodzili do sklepu po pierdoły typu lizak piwo chipsy :ico_zly: :ico_zly: chyba z nudów a ja musiałam siedziec a najlepsze była wigilia sklep miał być otwarty do 16 a ludzie jak nic przychodzili do 18 :ico_zly: :ico_zly: normalnie szok co za ludzie a u nas wigilie się zaczyna po 17 :ico_zly: :ico_zly: a teraz to juz mi loto
ale jestem genialna :D to moze byc smaczne ;) z przyprawa do kurczaka albo do kebaba :)
no no zrobić coś z niczego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: zdolna jesteś
Ja wczoraj bylam u fryzjerka
dawaj fotke wielkie zmiany ????
nienawidze jesieni
ja nie lubie listopada i jak zamiast zimy z duzą ilościa sniegu jest szaro buro i mokro :ico_zly: :ico_zly: przy takiej pogodzie to naprawde idzie dostac na głowe szczegolnie jak z dziećmi nie idzie wyjśc .Ja też dziś nie poszłam z małym na spacer poprostu nie chiało mi się pierwszy raz a tak zawsze chodze z parasolem :ico_olaboga:
Dzień minoł strasznie sennie nawet kawa nie pomogła . Mały już spi a ja właśnie kolacje ide robić dla Jarka .

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2009, 21:17

Dobry wieczor

a co tu takie pustki, nikt nie zagladal :ico_olaboga:

mmarta, nawet nie nie pochwalila USG :ico_noniewiem: mam nadzieje, ze wszystko jest ok, zaraz sprawdze na czerwcowkach

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2009, 21:29

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
musze wrocic na usg za tydzien bo bylo bardzo kiepsko widac i nie mogly dokladnie maluszka obejrzec :ico_noniewiem:
podobno dlatego ze mialam pusty pecherz :ico_noniewiem:
nastepnym razem mam wtpic litr wody na godznie przed usg :ico_szoking:
no wiec zdjecia nie mam :ico_placzek:
za tydzien dopiero :ico_placzek:
ale malenstwo ma okolo 5,5 cm :-D i non stop machalo raczkami :ico_szoking: i wogole takie jakies chude to bobo :ico_szoking: :ico_szoking: no nic zobaczymy za tydzien
oby wszystko bylo ok :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2009, 21:35

musze wrocic na usg za tydzien bo bylo bardzo kiepsko widac i nie mogly dokladnie maluszka obejrzec :ico_noniewiem:
no kochana, bo juz sie martwilam, na pewno bedzie wszystko dobrze,
za tydzien zobaczysz zdrowe bobo.
ale malenstwo ma okolo 5,5 cm :-D i non stop machalo raczkami :ico_szoking: i wogole takie jakies chude to bobo :ico_szoking: :ico_szoking:
wiesz co ja juz zapomnialam ale chyba to spore juz Twoje bobo co nie????
Oo widzisz moze dzidzia bedzie bardziej aktywna od Igi i nie bedziesz sie tak martwila :-)

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

11 lis 2009, 22:16

Oja pamietam jak przed usg nerek kazali mi wpic litr wody i nie sikac przypadkiem :D a ja mialam usg w 3 trymestrze i juz mi ciazylo na pecherz - normalnie ciezko bylo wytrzymac a co dopiero w ciazy kiedy lata sie co 10 minut? :)

Kurde moja mala kaszle odrobine jeszcze i czasem jej leci z nosa - nie wiem czy moge ja wyslac do zlobka, czy zarazi inne dzieci jeszcze.....

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2009, 22:49

Pati85, wiesz jak to jest jak teraz bede miala bobo ktore bedzie non stop wariowac w brzuszku to sie bede znowu denerwowac ze sie w pepowine obwinie czy cos :ico_olaboga: ...ciagle sie cos znajdzie do martwienia :ico_noniewiem:
yoanna, moga Ci jej nie przyjac :/ ale w sumie to nie wiem jaki tam maja kategorie w przyjmowaniu dzieci po chorobie...

no wiec jeszcze Wam napoisze ze Iga zaczela tak plakac jak mi zaczeli robic to usg ze Marcn jej nie mogl uspokoic :ico_olaboga: bidula przestraszyla sie ze cos jej mamusi robia :ico_haha_01:
no i przed wejsciem zaplacilam za 3 zdjecia z usg a nie mam zadnego :ico_zly: ...ale naszczescie za tydzien nie musze placic :ico_sorki:

Wróć do „Przedszkolaczki”