U nas też, choć dla odmiany wyrwałam się sama na godzinkęMy dzis caly dzien razme dla odmiany

A wczoraj dostałam w prezencie kapcie i koszulę rozpinaną - wiedzą co mi potrzebne

U nas też, choć dla odmiany wyrwałam się sama na godzinkęMy dzis caly dzien razme dla odmiany
No wiem- e no co Ty :) Nie trzeba,jak zluzyje to jej kupisz sylikonowy
Ja teraz właśnie jak się nudze w domu przy tym leżeniu i nie mam póki co żadnych prawdziwych problemów, to z braku zajęć wymyślam sobie własne problemy.Normalnie milion pomysłów na minutę.- cosik racji w tym jest,ja teraz tez w domu wciaz siedze,bo pogoda brzydka,bo szyjka za krotka i tak jak za duzo czasu mam,to sobie wymysle zawsze jakis problem
Pewnie będzie tak jak piszesz.Wszystko wyjdzie w praniu,czego mi brakuje a co jest jednak zbyteczne.- pewnie po drodze sie okaze,ze cos sie jeszcze przyda,albo wrecz przeciwnie,nie potrzebne,wiec nie maco szalec,zawsze mozna dokupic.Ja w grudniu jak bony beda chce dokupic wlasnie kosmetyki dla malej i moze jeszcze kilka pieluszek z nadrukiem,bo Andrzejek nie odda swoich
No właśnie,dziś miałam problem.Ile tych wielgachnych podpasek potrzeba na początek?te superowe podpaski wielkie
-A wczoraj dostałam w prezencie kapcie i koszulę rozpinaną - wiedzą co mi potrzebne
- no mam dla Zuzki 4 na nadrukiem i sporo bialych po Andrzejku,ale jakos tak juz ich nie chce uzywac,bo takie jakies zluzyte - nie maja plam ale sama swiadomosc,zeto uzywane,to do "nowej" dzidzi nie pasujeNo a co do pieluch,to pewnie że kup mamuśka nowe dla dzidziolka,a Andrzejek niech swoich pilnuje
- ja zluzylam poltora paczki i przeszlam na podpaskiNo właśnie,dziś miałam problem.Ile tych wielgachnych podpasek potrzeba na początek?
gratulacjeA i stawiam za 33 tydzień
no właśnie, ja całą ciąże miałam bez problemów. Czytałam na forum co u kogo się dzieje i było mi przykro z powodu tych wszystkich leżących, złego samopoczucia i krótkich szyjek. A teraz pod koniec prawie taka niemiła niespodziankaBoże jeszcze troszkę i zobaczymy nasze maleństwa
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], PalmaKaply, Semrush [Bot] i 1 gość