witam zmęczone mamusie
ja jak zwykle wpadłam jak po ogień, ale lepiej tak niż wcale
próbowałam was doczytać i widzę ,że większych problemów u nikoo nie ma , to super ,że dzieciaczki zdrowe i silne
u nas lolek raczej grzeczny , zgrzeszyła bym jak bym na rzekala na niego
najada się , spi ładnie w nocy więc czego więcej chcieć
jedynie w dzień nie lubi leżeć sam , a najlepiej mu na rączkach , bo narazie dużo ludzi przychodzi i karzdy na rączki chce brać , a jak ja zostaję sama to jest problem , troszke ratuję sie wózeczkiem , ale jak nie śpi to się denerwuje bo nic nie widzi (chociaz i tak jeszcze gapa nic niewiele widzi , ale jednak )
na spacerku jeszcze nie byliśmy, ze względu na pogodę i wkoło choroby więc wolę nie ryzykować , a i potrzeby nie ma wielkiej więc siedzimy w domku
pępek jeszcze się trzyma , mimo spirytusu
jeżeli chodzi o mnie to już jest prawie dobrze , tylko denerwują mnie szwy które sa rozpuszczalne i trochę jeszcze ciągną i oczywiście to oczyszczanie się bleeeee, kiedy to się skończy
ja na szczeście mam pomoc w postaci rodziców z którymi mieszkamy , bo mąż cały czas w delegacjach , więc nie wesoło bym miała , a tak to Ala jest na głowie dziadka z zawiezieniem do szkoly , obiady robi babcia , więc ja mam niewiele do zrobienia
zresztą moja mama nie wiem dlaczego wyrecza mnie we wszystkim , aż nieraz mi głupio, ale jak jej mówie , to ona mi na to ,że jestem osłabiona po porodzie
isia jak możesz to pewnie ,że skorzystaj z pomocy mamy , a piotrek powinien to zrozumieć że czujesz się zmęczona i potrzebujesz wsparcia
a jeżeli chodzi o pieluchy to ja Alę trzymałam w tetrówkach i jak sobie pomyslę ,że teraz też miałabym prac i prasować te stosy pieluch to aż mnie trzęsie .....dużo więcej czasu byś miała dla siebie przy pampersach , a tak zróżnicowane są teraz ceny ,że napewno coś byś dobrała za cenę proszku (który wcale nie jest tani)
Sabcia zazdroszczę ci tych spacerków, u nas nie wiem kiedy będzie można spokojnie wyjść bez parasola
i cieszę się ,że tak szybko doszłaś do siebie
edulita, super że malutka zdrowa i ładnie przybiera na wadze
kurcze ale się rozpisałam , ale raz na tydzień można