Tak się dziewczyny zastanawiam kiedy pójść z małą na pierwszy spacer, mi położna p0owiedziała że najpierw mam 2 dni w oknie ją werandować a potem dopiero na dwór a jak u Was było???
mi w szpitalu kazali wyjśc z małym już na drugi dzień po powrocie do domu, czyli w 5 dobie i to na cała godzine. Ponoć to najnowsze zalecenia co do noworodków. Kazali to poszlam. A co tam.
Ja dzis się dowiedziałam że na 25 listopada mam przebrać moja Niki do przedszkola za misia bo jest światowy dzień pluszowego misia czy coś takiego - kompletnie nie mam pomysłu w dodatku musi to byc cos wygodnego i trwałego bo cały dzień ma w tym chodzic i jeszcze zdjac a później założyc jak będzie lezakowanie
ja miałam dla Kub taką kamizelkę- misia to był specjalny kostium-przebranie karnawalowe. Zdjęcia tego nie mama ale mielismy tez podobnego duszka i zaraz ci pokażę. Te kupiłam na ebayu z usa ale wdziałam podobne na allegro i nie były drogie, kolo 30 zł. Może spróbuj poszukać.
Duszek wygląda tak
a misio był na tej samej zasadzie, z kapturkiem. Kaptruek zawsze mozna zsunąc jak będzie za ciepło, do tego same rajstopki i koszulka wystarczą
[ Dodano: 2009-11-18, 15:24 ]
własnie zajrzalam na allegro. Mnóstwo przeróznych misiów już od 10zł,całe kostiumy, maski, uszka....