hello!
No wiec
mmarta81, kochan mialas racje

A co do fotek i
Puszka okruszkajest cudny az sie poryczalam

Male cudo wspaniale i w ogole ale ja zycze chlopaczka tak do kompleciku

a co do sisorka do napewno dasz rade
martus ja to tak ci zazdroszcze tak w srodku bo to cudowny stan byc w ciazy ja niestety pozwolic sobie nie moge z przyczyn materialnych i logicznych ale gdyby nie to to bardzo bym pragnela znow moc miec pod sercem takie cudowme stowrzonko jak ty
yoanna, a widzisz kochana tsciu podszedl ambicjonalnie i stanol na wysokosci zadania Najwazniejsze ze Niunia zadowolona i usmiechnieta

Oj ty bidulo a moze to ogolnie przez to zmecznie jest ci nie dobrze albo siakas grypa ? chyba klopsy tescia nie byly az takie fatalne ?
zirca no wiesz kochana to rzeczywiscie lepeij by bylo zeby go zaszczepili i miala bys to z glowy
JA mam jutro wolne bo do lekarza ide na to szczepienie, a tyle dzieci choruje ze nie mialam na ktora godzine sie umowic i dała mi wolne.
No fakt dzieciaki choruja na

naprawde trzeba byc ostroznym
No a co do babsztyla bylam w szkole i juz z gory wiedziala ze bedzie afera wiec odrazu zaczela przepraszac i kalac sie doslownie mowila ze nerwy je puscily i ze nie powinna tak sie zachowac na co ja jej ze ona jako nauczyciel i pedagog powinna w najbardziej ekstrewmlnych sytulacjach panowac nad soba a ona ze wie i znow przeprasza ale uwaza ze moja adzia jest bardzo madra i inteligentna i ze troche wkurzyla sie ze ona spadla z ocenami i zauwazyla ze poeodem sa tego ze dziewczynki z jej klasy mysla o chlopcach
ja jej mowie ze to normalne w tym wieku i ze sibie wyolbrzymila caly obraz a on a ze tak w penym sensie ale ogolenie ze zle postapila Po czym rozmawialam z wychowawczynia ktora jedno znacznie powiedziala ze ta baba ma problem ze soba i ze nie powinnysmy sie nia przejmowac

A kazdym badz razie wiedza ze nie pozwole na to zeby ktos mi moja corke atakowal nie slusznie bo jesli by rzeczywiscie cos robila nie tak to prosze bardzo niech mnie wzywaja i mowia jakie maja zastrzezenia ale nie bedzie nikt mi dziecka pnizal bo mial np zly dzien i trafilo na moje dziecko ze pani sie chce wyladowac