Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

18 lis 2009, 22:27

Zirca - spakowana? Wracasz akurat na premiere Ksiezyca w Nowiu :) no teraz bedziemy miec do Ciebie troche blizej ;) i moze kiedys bedzie nam latwiej zebrac wszystkie do kupy i jakos sie spotkac :)

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

18 lis 2009, 22:38

Gratulacje i witamy Puszka Okruszka :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ciesze sie ze wszystko jest dobrze :-)
A tak tez sobie mysle ze bedzie znowu dziewczynka, nie wiem czemu :ico_oczko:

JA mam jutro wolne bo do lekarza ide na to szczepienie, a tyle dzieci choruje ze nie mialam na ktora godzine sie umowic i dała mi wolne.
NA szczescie nie bedzie stycznosci z tymi chorymi dzieciami bo od 12 maja wizyte tylko te zdrowe do szczepienia itd.

U nas dzis piekna pogoda, bardzo ciepło i słonecznie, to narazie tyle :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2009, 22:41

wiola85, yoanna, jak co to przyjmuje zaklady :ico_oczko: chlopiec czy dziewczynka

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

18 lis 2009, 22:54

hellooo
Marta,,super ze wszystko ok i puszek okruszek piekniusiiiiiii.Ja obstawiam dziewuszke,,nie wiem czemu,ale takie mam przeczucie :-)

U nas ok.JA czuje sie juz dobrze ,miaalm juz zaklepany termin u gina ale odmowilam bo jednak chyba to nei ciaza uffffff.Wydaje mi sie ze to jakies pomieszanie hormonalne i teraz czekam na @ ktory ma dopiero w nast tyg sie pojawic.TAkze jak narazie jestem w dobrym nastroju,biegam na silke,aerobiki :ico_sorki: :ico_sorki:

yoana-a co ty tez obsatwiasz u siebei ciaze??
Widzisz jak super sie tesciu spisal.Ja bym tacie lub tesciowi nie powierzyla moich dzieci.Nie chodzi o to ze im nei ufam,ale jakos te lata mnie odstarszaja:-))ZAwsze mlody czlowiek jest sprytniejszy:-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2009, 23:22

sarenka, heheh no to juz jestes 2 co dziewczynke obstawia :ico_oczko:
no i dobrze ze wszytsko ok u Ciebie - no i ze to jednak @ przyjdzie :-)

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 lis 2009, 01:11

hello!
No wiec mmarta81, kochan mialas racje :ico_oczko: A co do fotek i Puszka okruszkajest cudny az sie poryczalam :ico_placzek: Male cudo wspaniale i w ogole ale ja zycze chlopaczka tak do kompleciku :ico_sorki: a co do sisorka do napewno dasz rade :ico_oczko: martus ja to tak ci zazdroszcze tak w srodku bo to cudowny stan byc w ciazy ja niestety pozwolic sobie nie moge z przyczyn materialnych i logicznych ale gdyby nie to to bardzo bym pragnela znow moc miec pod sercem takie cudowme stowrzonko jak ty :ico_oczko:
yoanna, a widzisz kochana tsciu podszedl ambicjonalnie i stanol na wysokosci zadania Najwazniejsze ze Niunia zadowolona i usmiechnieta :ico_oczko: Oj ty bidulo a moze to ogolnie przez to zmecznie jest ci nie dobrze albo siakas grypa ? chyba klopsy tescia nie byly az takie fatalne ?
zirca no wiesz kochana to rzeczywiscie lepeij by bylo zeby go zaszczepili i miala bys to z glowy :ico_sorki:
JA mam jutro wolne bo do lekarza ide na to szczepienie, a tyle dzieci choruje ze nie mialam na ktora godzine sie umowic i dała mi wolne.
No fakt dzieciaki choruja na :ico_olaboga: naprawde trzeba byc ostroznym

No a co do babsztyla bylam w szkole i juz z gory wiedziala ze bedzie afera wiec odrazu zaczela przepraszac i kalac sie doslownie mowila ze nerwy je puscily i ze nie powinna tak sie zachowac na co ja jej ze ona jako nauczyciel i pedagog powinna w najbardziej ekstrewmlnych sytulacjach panowac nad soba a ona ze wie i znow przeprasza ale uwaza ze moja adzia jest bardzo madra i inteligentna i ze troche wkurzyla sie ze ona spadla z ocenami i zauwazyla ze poeodem sa tego ze dziewczynki z jej klasy mysla o chlopcach
ja jej mowie ze to normalne w tym wieku i ze sibie wyolbrzymila caly obraz a on a ze tak w penym sensie ale ogolenie ze zle postapila Po czym rozmawialam z wychowawczynia ktora jedno znacznie powiedziala ze ta baba ma problem ze soba i ze nie powinnysmy sie nia przejmowac :ico_oczko: A kazdym badz razie wiedza ze nie pozwole na to zeby ktos mi moja corke atakowal nie slusznie bo jesli by rzeczywiscie cos robila nie tak to prosze bardzo niech mnie wzywaja i mowia jakie maja zastrzezenia ale nie bedzie nikt mi dziecka pnizal bo mial np zly dzien i trafilo na moje dziecko ze pani sie chce wyladowac :ico_nienie:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2009, 13:09

dana, no to babsztyl wie ze jest wredna stara panna :ico_zly: no ale co zrobisz-zwolnic jej nie zwolnia :ico_noniewiem: ale dobrze ze wie ze z Ada sobie juz nie moze pozwalac :ico_nienie:

dziewczynki stawiam torcik za 13 tydzien :ico_tort: :ico_brawa_01:
Igolina mi dzis spala do 7 45 u siebie w lozeczku nie musialm jej brac do nas po 6 :ico_brawa_01: wiec wyspana jestem jak nie wiem :-)

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lis 2009, 18:28

Dzień dobry :-D
Ale mam humor do bani okres dostałam i wszystko mnie boli fujjjjjj ,byliśmy na zakupach bo w lodówce już światło bylo i kupiłam Kacperkowi nowe mleczko już od pierwszego roku aptamila czyli polskiego bebilona :-) zobaczymy jak mu przypasi bo ostatnio to on już mi wogle mleka nie chce pić pociumka i koniec :ico_noniewiem:
zrobiliśmy już część prezentów na święta wszyscy dostaną kosmetyki jakieś kremiki i tp. dobry pomysł??

Marta jak już pisałam puszek jest śliczny taka ciastolinka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ja obstawiam chłopca bo pamiętam jak pisałaś ,że wcinasz pomarańcze i soczek też popijasza,a to byl mój glony skladnik diety podczas ciąży wiec ...... :-D :-D
dana,
no nie moge z tej pipy stara panna ale takie są te nauczycielki i to prawie wszędzie :ico_noniewiem:
Yoanna brawa dla teścia widać że kocha wnusię :-D :-D
sarenka, no to ulga,że to jednak nie ciąża :ico_sorki:
Zirca zabawki są świetne a te filmiki super jak maluchy poginają :ico_haha_01: :ico_haha_01:

ja wam się pochwale moim syneczkiem jak macie ochotę to zapraszam na nowe filmiki :-D :-D
http://www.youtube.com/watch?v=zwXaerWkr_U

http://www.youtube.com/watch?v=Y7AKlf3KGzs

http://www.youtube.com/watch?v=2dyau4YYpXo

:-) :-) :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lis 2009, 18:50

adia26, :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: to widze ze z kacpra niezly pomocnik :ico_oczko:
slodas z niego uwielbiam widok bejboli stajacych w bodziakach :ico_brawa_01:
i smiech ma zaje%$#@ :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

19 lis 2009, 20:44

Hej :)

Dana dobrze, ze pokazalas ze nie pozwolisz tak mowic o swojej corce! Glupi babsztyl - ja sie nasluchalam od mojej siostry, non stop czepia sie jej pofarbowanych wlosow, albo za krotkich spodnic (a najlepsze jest to,ze ona farbuje ze mna - ach i ma 15 lat ;) wiec to 3 gimnazjum, ja ja namowilam na sredni braz, a miala ciemny blond - ani moj tata ani brat nie zauwazyl ;) a spodnica byla moja!! I powiedziala,ze nie wypada :O A to byla piekna plisowana spodniczka, do tego bialy zakiet i baletki i czarna koszula zapinana pod szyje, wygladala cudnie, a ta jej powiedziala,ze nieodpowiednio :O ze na impreze moglaby tak isc...

Sarenka, a ja mam takie schizy bo panicznie boje sie ciazy - nie moge sobie teraz pozwolic na nia, bo rodzice daja mi kase dopoki nie skoncze studiow, i pozniej musze szukac pracy - wiec niezle pokrzyzowaloby to plany, bo przeciez ilez rodzice moga dokladac sie do zycia mezatce?? A dodatkowo moj tata chce zrezygnowac z pracy i przejsc na emeryture jak przestana do mnie dokladac ;) wiec mam presje, bo nie chce pomieszac im w planach :D

No a co do wymiotowania, to wymiotowalam ja, wymiotowal sasiad, wymiotowal moj maz (swoja droga dokladnie tej samej nocy co ja i tak samo mial temperature, nie mogl spac i nic nie jadl nastepnego dnia ;) wymiotowala moja siostra i moj tesciu po wizycie u nas ....... wiec to chyba nie wymioty ciazowe :P a poza tym ja biore regularnie tabsy jak juz wspominalam, ale jak wczesniej mowili mi ze nie moge miec dzieci i pojawila sie Nina to teraz ciezko uwierzyc mi w cokolwiek :D chociaz Nina jest najwiekszym sczczesciem w moim zyciu to ja naprawde mam mnostwo czasu na kolejne :)

[ Dodano: 2009-11-19, 20:46 ]
Adia widze ze Kacper zabawy ma podobne do Niny :D tyle radosci jej sprawia jak moze mi roznosic brudy po calym domu, albo dopiero co sciagniete pranie z suszarki ;) robie zawsze dla niej osobna kupke zeby sobie porozwalala i pobiegala z nim po domu ;)

[ Dodano: 2009-11-19, 20:48 ]
I ILE KACPER MA WLOSOW :DD WOWW

Wróć do „Przedszkolaczki”