Kurde, czytam i czytam i nie wierzę...
Aniu nie wiem jak Cię pocieszyc.

Rozumiem Twoje zdenerwowanie, złośc i rozżalenie, ale weż kilka głębokich wdechów i spróbuj ochłonąc. Trzymam kciuki, żeby ułożyło się po Twojej myśli.
Elu co do rozmowy kwalifikacyjnej, to mogę tylko powiedziec, że ten pan chyba za dużo poradników na temat rekrutacji się naczytał. Jak można tak kogoś potraktowac? A co do Amelki i bicia, to chyba taka taktyka będzie najlepsza jaką opisałaś. Amelka nie będzie miała robionej wody z mózgu a dzicku, które bije da to do myślenia.
Sytuacji w urzędzie pracy nie będę komentowac.
Sylwia mam nadzieję, że Patrykowi szybko minie...
Anita Szymek u siebie w pokoju ma owieczki naklejane. Fajnie to wygląda, tylko od razu dam Ci radę - naklejej jak najwyżej, żeby nie zrywał

U nas częśc owieczek nie ma już nóg

Odnośnie wychowania, musisz pogadac koniecznie z Ryskiem. Mój załapał sens po jakiejś 3 rozmowie, a oni sa jakoś dziwnie do siebie podobni, więc powodzenia.
Martuniu przykro mi z powodu kredytu, chociaz na prawde nie rozumiem dlaczego go nie dostaliście... Nie powinniście miec żadnych problemów.

Cieszę się, że Nelinka zdrowieje.
Lalka miło Cię widziec w naszych skromnych progach

Wpadaj częściej.
U nas bez zmian... Rysiek bez pracy i bez żadnych widoków na pracę. Ja byłam na jednej rozmowie, ale teraz jak już wiem o co chodzi to się zastanawiam czy w ogóle chcę tam pracowac. Mają się odezwac w ciągu 2 tygodni. Zobaczymy. Może w tym czasie coś się zmieni... Dziś Rysiek sprawdza konto a tam 200 zł. Nie zapłacili pensji za październik, a obiecali, że zapłaca jeszcze za listopad i grudzień.

Oprócz samej pensji wiszą mu jeszcze tyle, że samochód byśmy sobie kupili... Nie wiem co robic. Załamka.
Gadamy sobie o różnych pomysłach na biznes, ale jak tu coś zacząc bez kasy??? Więc szukamy sponsora, który by chciał w ten nasz pomysł zainwestowac.
I tak sobie żyjemy z dnia na dzień a kasy ubywa...
Przypomniało mi się, Anita, wklejam Ci linka do kanapy, którą my mamy i jest świetna. Bardzo wygodna i nie zajmuje tyle miejsca.
http://www.abra-meble.pl/naroznik_hilto ... 1,1,2.html
Jest taka ruchoma pufa, która u nas nie stoi przy łóżku tylko przy ławie i służy nam za dodatkowe siedzisko. Jak odbiorę aparat z naprawy to wkleję Wam kilka fotek naszego małego gniazdka.
Trzymajcie się Dziewczyny, widzę, że u każdej z nas jest teraz jakaś lipa... Co za czasy.