herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

20 lis 2009, 20:16

Ewuś co u AMOLKI?

ps:podaj mi swój nr tel bo zgubiłam

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2009, 20:23

b]herbaciana[/b] ja mam Twój to nie ejst źle :-D
0695 695 961

co do amoli dzisiaj pisała, że nie wiadomo czy z Małą wszystko dobrze pod wzgledem funkcjnowania mózgu, ale jeszze nie odpisałam, wiec jak to zrobie to dowiem się czy przytomna już itd. i jak ona sama w dwupaku sie czuje...

herbaciana
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

20 lis 2009, 20:54

to ja czekam na wiadomość o Amolce

Amola85
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

20 lis 2009, 21:55

witajcie! ze mna lepiej troszke, i na innym oddziale wiec laptop moge miec, gdyby sie cos zmienilo bede pisac do ewy;( ej a herbaciana i karmelka, podalybyscie mi swoje numery?

[ Dodano: 2009-11-20, 21:01 ]
jednak mam ograniczony dostep do komputera, poniewaz moj doktor nie pozwala zbyt czesto uzywac, bo to za duzo jak na moje sily i dla dziecka nie dobrze, wiec gdybyscie mialy jakies pytania to pytajcie przez Ewusie, uwiwerzcie ze dziekuje baardzo za wsparcie!! jak juz wam napewno przekazala ewa, to moja coreczka pech chcial ze ona :ico_placzek: :ico_placzek: znalazla sie w spiaczce;((( ja juz nie daje rady, i sadze ze nie donosze do konca ciazy za nic!!!!!!!!!!!!! jestem na podtrzumujacych lekach i jakis uspokajajacych i cxos czuje ze mnei zobojetnaja, a o corce maz mnie za bardzo nie chce informowac, ale ja mam na niego sposoby, np wymuszam, e jesli bede w niepewnosci to jeszcze dzis urodze itd :ico_wstydzioch: nie iwem kiedy mi lekarz pozwoli siasc wiec prosze ewus pisz do mnie jesli tylko mozesz i podaj numer dziewczynom jesli by chcialy, bo mi sie okropnie nudzi, a od pon do piatku do po 14 30 moge pisac dopiero :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-11-21, 10:22 ]
28 tc sttawiam ciacho!! :ico_tort: co u was tak pusto?

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lis 2009, 12:27

Amola trzymam mocno kciukaski za całą rodzinkę,oby wszystko sie dobrze skończyło :ico_sorki: i :ico_brawa_01: za 28 tydzień. Mój nr telefonu 602 621 836 :-)
Eve poproszę o nr do Amoli to skrobnę czsami do niej co słychać :-)

Amola85
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

21 lis 2009, 12:45

Karmelka, mój numer to 667764962 ;) tylko nikomu nie dajce poza naszych lutowek oki? ty masz z plusa?
no dziekuje, chodz nie iwem czy to o rodzinie sie sprawdzi bo ja jestem kompletnie zalamana :ico_placzek: :ico_olaboga:

karmelka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lis 2009, 19:56

Amola ja mam z ERY telefon.Nic ie piszesz jak ma się twoja córeczka,napisz proszę :ico_sorki: jejku tobie sie tyle nieszczęść na głowę zwaliło w jednym czasie,że naprawdę szkoda słów.Życzę Ci aby wszystko było dobrze.

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2009, 20:27

hej kochane

ja znowu na chwilkę - czas dobranocki :-)

amola przepraszam, ze rzadziej odpisuję, ale przy Jagi chorobie i ciagłym doglądaniu budowy na nic czasu nie mam :ico_noniewiem: nie pamietam, kiedy z siostra rozmawiałam :ico_noniewiem: ale kochana... cały czas serduchem jestem z Tobą i twoja rodziną...

a ja od kilku dni czuje już Tymkową czkawkę zresztą nie tylko ja...haha dzisiaj w nocy Tymek Marcina wybudził, bo spałam brzuszkiem przytulona do jego kręgosłupa :-)
od jutra siódmy miesiąc :ico_brawa_01: ale ten czas leci :ico_olaboga:

Amola85
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

21 lis 2009, 20:49

Kochane, z moja córeczką nie dobrze ;(( nadal nieprzytomna, nie oddycha samodzielnie... boze, ona ma dopiero 7 miesiecy, a biedna tyle przezyc musi :ico_placzek: a mnie przy niej nie bylo, i tego sobie nigdy nie wybacze, gdyby nie daj boze ... gdybys i ja mi zabral;(( okropnie, ja juz nie daje sobie rady :ico_olaboga: bo mala jestw ciezkim stanie;( to karmleka odzywaj sie jak cos, ja mam z plusa, to szkoda ze nie bedziemy tak czesto mogly pisac;( a ty ewus gdy tylko mozesz to pisz, ale rozumiem cie... ja jeszcze sie martwie o moja najstarsza Oleńke.. tak wszystko przezywa, nie bylo jej mamusi,teraz nie ma jej MELI.. ona nie rozumie co sie dzieje... :ico_noniewiem: nie iwem czy jakos pociagne to wszystko,boje sie o malego on sie juz tak na swiat wybiera... z mala jeszcze teraz jest bardzo zle :ico_placzek: DLACZEGO TERAZ I DLACZEGO JA?? MOŻE JESTEM ZLA MATKĄ?? :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
eve.ok
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2009, 21:01

amola kochana - przestań siebie obwiniac :ico_nienie: jesteś rewelacyjną mamą, leżysz plackiem całą ciążę, zeby twojemu dzieciątku było dobrze a ja mocno wierzę, że córeczka wyzdrowieje :ico_sorki:
ale powiedz - co mówią lekarze? czym ta śpiączka jest spowodowana? :ico_noniewiem: dla mnie to jest nie do ogarnięcia...twóje przerazenie teraz...ale trzeba wierzyć...mocno, że będzie dobrze... :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”