hallo witam... czytałam posty z ostatnich dni i nie mogę się doszukać kto urodził... podpowiecie mi? w każdym razie GRATULACJE!!!
logując się dziś an forum głównie myślałam o Tobie Shiva czy dałaś radę przeczekać weekend...?
Barbapuppa życzę zdrówka... pokonaj to świństwo szybciutko!!!
ciekawe wiadomości ze szpitali o ograniczonych odwiedzinach itd... ja jeszcze w Warszawie nic o tym nie słyszałam. ostatnio było małe zamieszanie z porodówkami bo w dwóch szpitalach nie przyjmowali wcale rodzących, w jednym była ospa, w drugim awarii kanalizacji i brakowało miejsc w stolicy!!! hihihi
ale to na szczęście chwilowe tylko.
byłam wczoraj u mojej koleżanki, urodziła dwa tygodnie temu. córeczka jej urodziła się z wagą 3500 i wczoraj po dwóch tyg. od urodzenia była dla mnie taka maleńka, że nie mogłam się nadziwić! cudowna kruszynka! jak ją zobaczyłam to stwierdziłam, że ja nie mam takich maleńkich ubranek.. ona się urodziła mierząc 52 cm i cały czas mieści się w ciuszki rozmiar 50, których ja nie mam wcale. jak ją wsadzę w większość moich 62 to ona zginie w tych ciuszkach... muszę zatem uzupełnić garderobę mojej Karolinki chyba...
[ Dodano: 2009-11-23, 12:13 ]
dziś idę do diabetologa z tą niby cukrzycą... już sama nie wiem co o tym myśleć... zobaczy y co ta doktór dziś powie. ale wolałabym usłyszeć, że nie mam nieleczonej w ciąży cukrzycy... please, trzymajcie kciuki Dziewczyny!
miłego dnia!
[ Dodano: 2009-11-23, 12:38 ]
ooo dopiero teraz zauważyłam, że wskoczyłam w 9 ostatnie okienko!!!
dla Wszystkich!!! suwak odlicza ... wg niego 4 dni i 1 dzień... więc ja wiem, że to już prawdopodobnie tylko jakieś trzy tygodnie, może nawet niepełne trzy...! zleci! ale też troszkę się boję