Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

27 lis 2009, 11:37

:) Jejku ja nie mam jak pisac, wykancza mnie pobyt u rodzicow :D chodze taka zmeczona - chyba przez ta liczbe schodow i bieganie gora - dol ;)

W sobote juz bedziemy u siebie na kilka dni :) A pozniej znowu tu wracamy

Dzis jedziemy po prezent dla kolegi Niny na roczek - ale mala mi zaczela lobuzowac! Juz zapomnialam jak to jest jak bierze wszystko czego nie mozna :/ u nas nie ma rzeczy ktora moglaby sobie zrobic krzywde a tutaj? W kazdym pokoju!

No nic ide z nia na spacer :) niech pooddycha wiejskim powietrzem ;)

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

27 lis 2009, 13:16

witajcie!
my już od tygodnia w Polsce i niestety oboje lekko przeziębieni :ico_olaboga: Al śmiga na stopkach jak stary :ico_brawa_01: już bardzo rzadko raczkuje, szybko mu ta zmiana poszła :-D prawie cały dzień zajmuje sie gonitwą za kotami :-D
jak zwykle jestem totalnie przerażona cenami w Polsce :ico_olaboga: :ico_olaboga:

dana, po prostu ryczec się che, jak czyta sie takie historie :ico_olaboga:
wszystkim życzymy zdrówka, bo jak widzę wszysscy chorzy :ico_placzek:

a tu macie mojego gadułę, jeszcze w Dublinie
http://www.bobasy.pl/zirca/film/21127/

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

27 lis 2009, 15:18

oboje lekko przeziębieni
zdroweczka dla was
po prostu ryczec się che, jak czyta sie takie historie
ja to tak to przezywam ze cos mnie trafia jak mozna takim leniem byc i tak niunieczka malego traktowac :ico_olaboga: :ico_placzek:
szystkim życzymy zdrówka, bo jak widzę wszysscy chorzy :ico_placzek:
No dochodzimy do siebie powoli
jeszcze wlasnie dw zeby wyszly 4 lub 5 gorna i 2 dolna i teraz ida jak szalone wiec wiwi troche cierpi a do tego Oduczmy sie cycowania nocnego i spania znami powiem nawet nie zle nam to idzie dzis 3 noc ale wiecie co straszna byla tzn bardziej nad ranem bo byla ok 5 rano i wiwia tylko na rekach chciala spac jak ja probowalam wlozyc do lozeczka to sie darla ale mam nadzieje ze juz kolejna bedzie lepsza :ico_sorki: :ico_sorki: zirca, kochana filmik baba te nasze skarby sa na taki cudnym etapie opowiadania i gadania bez przerwy slodziaki nasze kochane :ico_oczko:
Jejku ja nie mam jak pisac, wykancza mnie pobyt u rodzicow :D chodze taka zmeczona - chyba przez ta liczbe schodow i bieganie gora - dol ;)
kochana wytrwalosci zycze ale tobie to bieganie to nie bardzo potrzebne chudzinko :ico_oczko:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

27 lis 2009, 16:19

hello

Ja wlasnie jestem na etapie oduczania nocnego karmienai bo Erys potrafil po 7 razy pic,pozatym ani ja ani on sie nie wysypialismy.On chodzil marudny, ja poddenerwowana,tak wiec konczymy z tym na dobre.
Dzis w nocy ani razu nie jadl no a wdzien tez juz nie karmie.Widze roznice,,moje dziecko jest calkiem inne i ja normalnie funkcjonue,wiec wiem DAna o czym piszesz.

Zirca--to prawda ,ceny w Pl sa zatrwazajace,a zarobki mizerne :ico_zly:

yoana.--jak ja jade na dluzej do rodzicow to tez jestem bardziej wymeczona,,,a ma to byc urlop.Erys wsystkiego ciekawy,a w domu nie ma takich rzeczy na wyciagniecie reki.

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2009, 21:42

Hej ja tylko wpadam sie przywitać :-D
jakoś weny nie mam na pisanie :ico_noniewiem:
życzę wam dużo zdrówka wszystkim,i spokojnych nocek :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 lis 2009, 12:54

http://www.bobovita.pl/SOS/ - nowa akcja NUTRICIA dla wiosek dziecęcych, jeśli ktoś kupuje mleko bebilon czy bebiko, kaszki i obiadki bobowita, moze pomóc wioskom dziecięcym- za kazde 50zł wioski dostają 5zł a kupujący dostaje upominek -misia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

28 lis 2009, 15:10

Ja tez na chwile, bo jakos nie mam weny do pisania ani ochoty zbytniej.

Filipek zaliczyl swojego pierwszego fryzjera i wyglada swietnie, na szczescie był grzeczny siedział mi na kolanch a zona szwagra go obcinala wiec wszystko działo sie w domku :-) \

Dzis idziemy na zabwe andrzejkowa, fajnie ciesze sie w koncu sie rozerwe :-D

Milego dzionka :-D

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

30 lis 2009, 12:35

Witam !

To chyba jakies przesilenie chyba nikomu nie chce sie nic pisac ja tez nie mam weny wiec tylko sie odmeldowywuje :ico_oczko:
Ja wlasnie jestem na etapie oduczania nocnego karmienai bo Erys potrafil po 7 razy pic,
No i jak kochana wam idzie my juz mozemy sie pochwalic sukcesem cala noc przespana :ico_brawa_01: fakt przed 6 pobutka i wzielam ja do lozka po 6 i tak juz praktycznie kilka nocy juz nie cycujemy w nocy wcale no i spimy same w lozeczku ale tamnte noce wstawalm po pare razy a dzis tylko nad ranem wiec sukces :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Napisz jak u was i życze Powodzenia! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 lis 2009, 15:06

Dana---Ja juz od trzech dni wogole nei karmie.Udalo sie calkowicie z tym skonczyc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale w nocy Erys sie czasem wybudzi jeszcze,pewnie z przyzwyczajenia.MAm nadzieje ze wkrotce bedzeimy tak ladnie przespyiac nocki jak wy :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Gratulacje ze tak szybko wam sie udalo.Ale to tylko twoja zasluga kochana.Brawo :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

U nas sypie snieg,,,bialo ale tylko u gory,,jak opada to odrazu plucha sie robi.
Ciesze sie ze zaczelo sypac,bo swieta bez sniegu to nei swieta.

A ja nadal nei mam@ a brzuch pobolewa,wogole czasem mam dziwne samopoczucie.Dzis rano kupilam test i wyszedl negatywny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ale mialam mega stracha :ico_zly:

Milego dzionka i buziaki dla milusinskich

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 gru 2009, 15:02

Hej :)

A ja napisze bo mala jest w zlobku,ja mam godzine wolna na uczelni i postanowilam wpasc i poczytac co u Was slychac :)

My w sobote przyjechalysmy do domu, myslalam,ze bede miec wiecej czasu a tutaj niespodzianka ;) nie wiem w co rece wlozyc, bo - w sobote bylysmy na imprezie urodzinowej i mialam tylko 30 minut zeby sie szybko ogarnac i przygotowac :) wrocilysmy poznym wieczorem, a w niedziele zabralysmy sie z siostra na zakupy :) i tak buszowalysmy po sklepach, a jak wrocilam to zrobilam malej obiad i padlam :/ a pozniej nauka i nauka, i od wczoraj Nina zostaje po 8h w zlobku :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: calkiem dobrze sobie radzi ale przyjechalam po nia jako ostatnia :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: siedziala z Pania w oknie i wyczekiwaly mnie :(((

Dzis znowu na tyle, mam nadzieje, ze tym razem zdaze przed 17, bo korki okropne, jeszcze jak mi zajecia przedluzy nonono to udusze!

Dodatkowo bylam u endokrynologa z ta prolaktyna i powiedzial ze wmawiam sobie chorobe! A przeciez ja nie wierze w to ze jestem chora, tylko nie zaszkodzi sprawdzic ;)

Jutro sie pakujemy i zbieramy i znowu zawoze Nine do mamy :) a w piatek znowu tu wracam i tak kursuje i kursuje :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: do tego zaliczenia, zajecia, praca magisterska, i normalne obowiazki i ledwo wyrabiam :(

Wstawie jak bede miala chwile zdjecia z imprezy urodzinowej :) kupilam perkusje i wszystkim sie podobala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i dostalam zadanie kupic jeszcze jedna taka sama ;)

Wróć do „Przedszkolaczki”