Wiesz razem z męzem spedzamy z nia sam na sam tyle czasu ile sie da jak tylko mała spi ale jak nie spi to tez razem i staramy sie z nia rozmawiac i tulic i mówic jak ja kochamy .... każdego dnia kiedy ja zaprowadzam do przedszkola mówie jej jak bardzo ja kocham przytulam daje buziaka i dopiero do grupy
Rozumiem o czym mówisz i mała duzo rzeczy robi tak jak napisałas że jest u ciebie ja przebieram małą a ona pampersa swojej ukochanej lali zakłada i nawet bierze ubranka od małej dla lalek :D A siostrze krzywdy nie da zrobic i troszczy się o nia
Kiedyś zazartowałam ze Ida jest taka mała ze chyba ja schrupie;) a NIkola na to : mamusiu nie zjadaj jej to moja siostrzyczka
Chyba musi dostac jeszcze wiecej czasu tylko dla niej ale to niełatwe zwłaszcza teraz kiedy Ida jest malutka a w krótce czasu będzie coraz mniej bo mała mniej bedzie spała w dzień
oj juz sama nie wiem co robic mam nadzieje ze psycholog nam pomoze zobaczymy za tydzień mamy wizyte tzn na poczatek ja mam isc a później z Nikolcią
[ Dodano: 2009-11-30, 20:59 ]
mal, dziekuje ci slicznie choc troche mnie podniosłas na duchu mam nadzieje że u mnie tez wkrótce wszystko sie ułoży
dobrze wiedzieć że nie jest sie samemu ze swoimi troskami