Witajcie
mojej Zuzi zeszly wkoncu te krostki
i juz niema widocznie chwilowe bylo a ja spowrotem jem nabial powolutku i obserwuje czy to moze od tego ale poki co nie i oby tak zostalo
mam pyatnie czy uwas tez tak jest ze jedna piers macie wiecej mlekiem napelnione od drugiej bo umnie tak jest malutka z reguly zawsze zaczyna od prawej piersi a zlewej juz tak troszke i mam tam szybcije pusta piers a w prawej jeszcze zostaje
i wogle po 3 godz prawa jest nabita a lewa tak nie
niewiem chyba dobrze bo jak malutka sie z jednej tak najada to druga niemusze juz sama oprozniac
a co do tych majtek to ja mam takie same co
matikasia kupilam je za 10zl w chinskim sklepie i nosze je tylko rozmiar mam xxxxxl
bo chcialam xl ale byly takie malutkie
widocznie te chinskie maja takie rozmiary
bo ja niejestem taka gruba
a schudlam juz 14kg
super i mieszcze sie juz wdrugie spodnie czyli waga spada
gorzej z kurtka bo przez te cycki niemoge ich uciskac za bardzo bo bola i musze chodzic w plaszczyku z ciazy
no ale trudno
kurka kupilabym sobie nowy stanik ale sie boje
bo do jutra mam antybiotyk a boje sie ze wroci mi znow zapalnieni i szkoda kase wydawac niepotrzebnie
no zobaczymy
mam wizyte u gina na 6.12 i zapytam wrazie co o tabletki na zasuszenie bo moj gin idzie na 2 tyg urlopu a wrazie co jak cos mi sie zrobi to jzu przestaje karmic
niedam jzu rady po raz 4 przechodzic zapalenia
ale mam nadzieje ze do tego niedojdzie
no i zapytam,o antykoncepcje
Kasia90 moje gratulacje!!!!! super data i Kingusia jest juz z toba czekamy na fotki malutkiej
ja tez mam dzis nalesniki
ostatnio znow jadlam pizze z szynka i serem i malutkiej nic niebylo
kilolek, mnie sie tez wydaje ze to kolki albo ma wzdecia
ja mojej malutkiej kupilam Esputikon na gazy i popiarduje i sie juz tak nieprezy jka wczesniej
moja Wiki idzie jutro do teatru na "Piekna i Bestie" bardzo sie cieszy mam nadzieje ze bedzie grzeczna
w piatek maja przyjsc na czerwono z okazji MIkołajek
a w sobote jest festyn w szkole i moja siostra przyjedzie popilnowac malutkiej bo niechce jej zabierac za duze skupisko ludzi a niechce zeby sie zarazila
[ Dodano: 2009-12-02, 12:58 ]
Aca no i stawiam
bo wczoraj moja Zuzia skonczyla miesiac!!!