No to sie pochwalilam

-Ja juz od trzech dni wogole nei karmie

OOOOOOOOOOOOOOOo kochana jak ze bym chicala kolejne noce sa coraz to ciezsze Wiwa placze nikt juz nie spi a do tego te jej blagania "Dja cici " mnie porostu zabijaja przeciez juz bylo tak fajnie a przez te zebacze takie koncerty zatykam uszy i placze razem z nia i biore tule odklaadam i znow to samo boje sie ze ktorejs nocy nie wytrwam i przegram dam cyca i tyle a moze jestem zla mama za szybko zabieram jej cos co kocha co daje jej tyle radosci ? ale nie wiem czy puzniej nie bedzie bardziej je ciezko w ogole mam metliik w golwieMAm nadzieje ze u was byl to jednorazowy incydent i Wiwi znow zalapie jak to sie przesypai cale nocy i daje mamusi pospac
To najwazniejsze ze poszlo okmy po szczepieniu poszlo ok. w koncu koniec
No wlasnie tak jest z tymi zebaczami mecza mecza dlugi czas chodz i ch jeszcze nie widac tylko dziosla nabrzmiale jak to p doktor mi mowila z im te dalsze to gorsze to ja juz mam zalamke bo jak te poczatkowe tak zle znosi to co rzeczywiscie bedzie z tymi dalszymi?spolczuje tych nocek, u nas nie ma zadnego nowego zaba a w nocy ciagły ryk juz sama nie wiem o co chodzi
Oj kochana to ci wspolczuje bo my mamy takie ekscesy co noc wiec wiem jak to wykancza chodze jak zomi wykonczona i zmeczonaWmo gole to odstawia cyrki u moich rodzicow, nie chce sam zasypiac, placze, nie pije juz w ogole mleka, dostaje na noc tez kasze, jak sie przebudzi w nocy to potem juz nie usnie sam, jak go odkladam to od razu otwiera oczy i w ryk i spi ze mna w lozku, musze go kolysac normalnie zalamka, bo nigdy tak nie bylo, boje sie, ze po powrocie bedezie to samo tam
wszystkiego najlepszego dla OskarkaW sobote robie OScarkowi urodzinki bo konczy trzy latka a zeby bylo weselej zamowilam mikolaja wiec przyjdzie z prezentami:-)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość