Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

01 gru 2009, 22:07

Witam
No to sie pochwalilam :ico_olaboga: dzies koncerto w nocy bylo niezle Wiwi ida zebacze jedne po drugich wiec jak przedostatnia noc byla cudna takmasakra ta
-Ja juz od trzech dni wogole nei karmie
:ico_olaboga: a za dnia tez nie?

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 gru 2009, 22:20

Dobry wieczór kochane u nas nudy :ico_noniewiem: było troszkę słonka więc korzystaliśmy za to dzis już standard padało i wiało :ico_olaboga:
Kacperkowi zęby ida i maruda jest straszny ale już zauważyłam,że przebiły się mu dwie górne czwórki :ico_brawa_01: choć widzę że dalej cierpi więc przygotowana jestem na straszną noc :ico_noniewiem:
Dana Sarenka powodzenia w odzwyczajaniu od cyca :ico_sorki:
Yoanna wytrwałości :ico_sorki: ,a jaką tą perkusję kupiłaś zabawkową??
Słonka i Agi dawno nie było dziewczynki odzywajcie się :ico_sorki: :ico_sorki:
a my jeszcze jutro na szczepienie pędzimy ostatnie w koncu :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-12-02, 20:53 ]
:ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
Halooooooo
my po szczepieniu poszlo ok. w koncu koniec :ico_sorki: :ico_sorki:
no nic spadam do siebie pisac sama nie będę :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

02 gru 2009, 22:11

Witam ja ciagle jakos nie mam weny do pisania :ico_wstydzioch: podczytuje was jak mam chwile ale na napisanie nie moge sie zebrac, chyba sie rozleniwiłam :ico_oczko:

adia26, :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za nowe zabki i za pozytywne szczepienie :-D

dana, wspolczuje tych nocek, u nas nie ma zadnego nowego zaba a w nocy ciagły ryk juz sama nie wiem o co chodzi :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

03 gru 2009, 10:55

Hello laseczki,,

W sobote robie OScarkowi urodzinki bo konczy trzy latka a zeby bylo weselej zamowilam mikolaja wiec przyjdzie z prezentami:-)Dobrze sie sklada ze OScarek ma w przeddzien urodzinki to polaczylismy to razem.
Pokupilam prezenty i nawet ten urodziny wreczy mu mikolaj:-)
Wczoraj kupilam tez prezenty pod choinke.Eryczkowi fajna kolejke z disneya.Koloroa,gra i jedzie w kolko po torze.
W poniedzialek jedziemy na pare dni do Polski :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Dana --ja juz od dawna nie karmie w dzien.Musialam wyeliminowac dzienne karmienie ,zostalo nocne,,a teraz juz i w nocy nei karmie.Nie moglam tak nagle go odstawic bo tak sie nei da.
U nas nocki sa rozne,,raz lepsze ,raz gorsze.Ale nie narzekam,,jest coraz lepiej.
MAm nadzieje ze u was byl to jednorazowy incydent i Wiwi znow zalapie jak to sie przesypai cale nocy i daje mamusi pospac :-)

adia--Super ze macie szczepienie za soba no i ze KAcperek dobrze ja zniosl.
MY mamy 18grudnai szczepienie na meningokkoki jeszcze i tez spokoj przez nastepny czas.

Yoanna--JAka to perkusja?
TEraz ma byc w lidlu jakis zestaw muzyczny,tzn flet,cymbalki,bebenek itd.No ale Erys zdecydowanei woli cos co gra,swieci,mozna nacisnac.A i klockami lubi budowac.

ZYcze milego dzionka,bye

Awatar użytkownika
Pati85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 gru 2009, 20:29

Witam

melduje sie, ze u nas wszystko ok, ida nam zabki, lada dzien wyjda nam czworki.
Podroz minela tak sobie, jechaliosmy dlugop, bo jeszcze z przyczepka, maly nam sie tak rozwyl w nocy pzred granica, ze nie wiedzialam jak mam go uspokoic, wyjelam go z fotelika czego nigdy nie robie i tak siedzial u mnie i sie patrzyl, jechalam z nim tak 100 km prawie :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Wmo gole to odstawia cyrki u moich rodzicow, nie chce sam zasypiac, placze, nie pije juz w ogole mleka, dostaje na noc tez kasze, jak sie przebudzi w nocy to potem juz nie usnie sam, jak go odkladam to od razu otwiera oczy i w ryk i spi ze mna w lozku, musze go kolysac normalnie zalamka, bo nigdy tak nie bylo, boje sie, ze po powrocie bedezie to samo tam :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Milego wieczorku zyczymy i przesylamy buziaki dla WAs :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 gru 2009, 01:17

MAm nadzieje ze u was byl to jednorazowy incydent i Wiwi znow zalapie jak to sie przesypai cale nocy i daje mamusi pospac :-)
OOOOOOOOOOOOOOOo kochana jak ze bym chicala kolejne noce sa coraz to ciezsze Wiwa placze nikt juz nie spi a do tego te jej blagania "Dja cici " mnie porostu zabijaja przeciez juz bylo tak fajnie a przez te zebacze takie koncerty zatykam uszy i placze razem z nia i biore tule odklaadam i znow to samo boje sie ze ktorejs nocy nie wytrwam i przegram dam cyca i tyle a moze jestem zla mama za szybko zabieram jej cos co kocha co daje jej tyle radosci ? ale nie wiem czy puzniej nie bedzie bardziej je ciezko w ogole mam metliik w golwie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: Daj boze mi sile bo niew wiem co robic :ico_noniewiem:
my po szczepieniu poszlo ok. w koncu koniec
To najwazniejsze ze poszlo ok :ico_oczko:
spolczuje tych nocek, u nas nie ma zadnego nowego zaba a w nocy ciagły ryk juz sama nie wiem o co chodzi
No wlasnie tak jest z tymi zebaczami mecza mecza dlugi czas chodz i ch jeszcze nie widac tylko dziosla nabrzmiale jak to p doktor mi mowila z im te dalsze to gorsze to ja juz mam zalamke bo jak te poczatkowe tak zle znosi to co rzeczywiscie bedzie z tymi dalszymi? :ico_olaboga: :ico_olaboga:
Wmo gole to odstawia cyrki u moich rodzicow, nie chce sam zasypiac, placze, nie pije juz w ogole mleka, dostaje na noc tez kasze, jak sie przebudzi w nocy to potem juz nie usnie sam, jak go odkladam to od razu otwiera oczy i w ryk i spi ze mna w lozku, musze go kolysac normalnie zalamka, bo nigdy tak nie bylo, boje sie, ze po powrocie bedezie to samo tam
Oj kochana to ci wspolczuje bo my mamy takie ekscesy co noc wiec wiem jak to wykancza chodze jak zomi wykonczona i zmeczona :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

04 gru 2009, 19:44

dana--a moze to nie pora jeszcze bys tak calkie modstawila?U mnie tez byly cyrki i sobie odpuscilam.SProbowalam po 2 tyg. znowu i odrazu zafunkcjonowalo.
Ale jak nei etraz to potem bedzie ci jeszcze ciezej ,,u naszych maluchow to juz przyzwyczajenie,one sie nie najadaja tym mleczkiem juz.
Trzymam kciuki .

PAti--To faktycznie sie porobilo.PEwnei zmiana miejsca,klimatu w pewnym stopniu na tym zawazyly.Albo synus nie czuje sie jeszcze tam pewnei i bezpiecznie,musi czuc mamusie przy sobie.Oby wszystko wrocilo do normy bo chyba dluzej masz zamiar tam zostac??

pozdrawiam

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2009, 22:32

Hej witam sie
My dziś na zakupkach byliśmy trochę feralnych, najpierw kupiłam rękawiczki wyszłam z sklepu zakładam i patrzę dziura buuuuuu a takie ładne czarne skórkowe więc oddałam :ico_noniewiem: potem szukaliśmy butów dla mnie więc jak znalazłam wygodne i z mocnym obcasem kupiłam i jak przyjechaliśmy to stwierdziłam że są babciowe i chodzić w nich nie będę więc jutro znów jedziemy do miasta oddać buty :ico_noniewiem:

Pati witaj mam nadzięję że Erikowi zaraz przejdą te foszki tak jak pisała Sarenka też mi się wydaję że to przez zmianę miejsca
dana, kochana nie wiem co ci doradzić może spróbuj jej wody dac jak tak płaczę :ico_noniewiem: marudna jest przez te ząbkio a cyckiem masuje sobie dziąsełka pewnie dlatego tak ma może sama już nie wiem :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
W sobote robie OScarkowi urodzinki bo konczy trzy latka a zeby bylo weselej zamowilam mikolaja wiec przyjdzie z prezentami:-)
wszystkiego najlepszego dla Oskarka :ico_urodzinki: :ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent:
ja nie mam pojęcia co Kacprowi kupić myślałam o czym takim
http://www.woolworths.co.uk/rf/wlo/p.do ... 0088149015
lub tym
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/To ... 0029686%29

wiola85, powrotu do formy :-D :-D leniuchu :-D

Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

05 gru 2009, 00:10

adia--Dziekuje za zyczonka dla OScarka.
Oj on juz wyczekuje jutrzejszego dnia,zwlaszcza mikolaja,dmuchania swieczek,prezentow:-)gosci :ico_haha_01:
Obydwie zabawki sa fajne,ale wydaje mi sie ze ta druga bardziej praktyczniejsza i ja sama bym taka kupila.Widze ze na kazdej stronie znajduje sie cos innego,nawet cymbalki.SUper :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Ta pierwsza moze sie szybko znudzic.

Popieklam dzis sporo ciast,muffinkow,zrobilam tiramisu.Jutro sprzatanko i czekanie na gosci i mikolaja:-)moze wleci kominem????? :-D :ico_haha_01:

Dobranoc babeczki

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 gru 2009, 21:40

Halo dziewczyny meldować się :ico_oczko:
Sarenka na 100% kupię mu tą drewnianą kostkę ciekawa jest a z tą matą muzyczną może też zobaczymy ja finanse :ico_noniewiem:
A ja oddałam dziś buty i kupiłam inne na obcasiku anytpoślizgowe więc się w tych strugach deszczu nie wywale :-D :-D
dobrej nocki

Wróć do „Przedszkolaczki”