kurka, żeby szybko te globulki pomogły Zawsze coś...okazało się że mam stan zapalny
Ja tam się sugeruję tylko miesiączką, bo miałam zawsze cykle jak w zegarku. A wg USG, to różnie wychodziło, w zależności od lekarza (u jednego na 16 grudnia, a u tego obecnego na 26 grudnia). Nie wiem od czego to zależy, bo pomiary były porównywalne, chyba od ustawień sprzętu.zastanawiam sie jak bedzie z tym moim porodem
no to dobrze, uspokoiłaś mnie. Mam to zrobioneanusiek, WR inaczej może być nazwane VDRL, to jest coś tam z kiłą.
o rany biedna Shiva. Na pewno jest dzielna i myśli o Maleństwie.od shivy....... lekarz na obchodzie stwierdził że czekaja do poniedziałku, kazali jej zwiekszyc insuline, robili usg (Justynka waży ok 3400), ktg i nic sie nie dzieje, w szpitalu gdzie leży jest zakaz odwiedzin i porodów rodzinnych
ja mam kilka terminów, z okresu na 31.12, z usg mam dwa terminy na 19.12 i 24.12zastanawiam sie jak bedzie z tym moim porodem,
też tak czytałam i lekarz mi tak powiedział..., że najbardziej się sprawdza ten termin z pierwszego usg tego z pierwszych tygodni ciąży.
Ja tez tak się przymierzam do prasowania, ale odkładam to już drugi dzień Nie cierpię tego...może któraś chętna poprasować za mnie ...ależ mi się nie chce
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość