Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 gru 2009, 12:19

witam dziewczynki,

ja po wczrajszej wizycie dostałam globulki i krem bo mam jakiś stan zapalny a w przyszłym tyg mam zrobić wymaz. Mam nadzieję, że szybko te zarazki wypędzę.

Też czasem słyszę o różnych przykrych historiach związanych z dziecmi, matkami...nie wiem po co ludzie gadają takie rzeczy, przecież wiemy że się zdarzają ale po co teraz nam o nich myśleć :ico_noniewiem: może nie myślą co mówią :ico_puknij:
geheimnis, powodzenia z włosami :) dzielny ten Twój mężczyzna :-) i Twój Helen też :-)
Ok zajrzę jutro i wtedy popiszę więcej
no to czekamy :-) i miłego wypoczywania :-)

ja mam dziś prasowanko do skończenia a ze sprzątaniem zaczekam do jutra bo nie mam sił. Podziwam te, które okna szorują i sprzątają... czyżbym ja nie miała syndromu wicia gniazda?? :ico_noniewiem:
bolą mnie nogi, plecy, biodra...ehh

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2009, 12:21

Witam :-D
Męzulek ma dziś wolne od rana więc troszkę z nim posiedzę,bo później idzie na dyżur i wróci dopiero jutro popołudniu :-/
A z samego rana miałam obcinane włoski :-D Początkowo jak zobaczyłam swoje włosy po strzyżeniu to myślałam ze upadnę i kazałam mężowi poprawiać.Potem jeszcze w kilku miejscach sama podcięłam i nie jest tak źle.Bogu dziękuję za lekko kręcone włosy :ico_brawa_01: :ico_sorki: :ico_brawa_01: Nie widać tak tych nierówności. Następnym razem będzie już lepiej,dziś nic mężulkowi nie mówiłam bo zestresowany był strasznie tym cięciem.Jak to mówią trening czyni mistrza,kolejny raz będzie już bardziej udany :-D
Wpadnę jeszcze później .Pa

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 gru 2009, 12:24

dzien dobry :-) mam dzisiaj wolne, wiec bede sie pojawiac :-D popijam sobie goraca herbatke z wit. c, a pozniej bede musiala zabrac psine na spacer. A teraz Was doczytam...

[ Dodano: 2009-12-04, 11:30 ]
czyżbym ja nie miała syndromu wicia gniazda?? :ico_noniewiem:
bolą mnie nogi, plecy, biodra...ehh
i sama sobie odpowiedzialas :ico_oczko: ja tez sie nie rzucam na sprzatanie, noge dzisiaj za soba ciagne, bo biodro dokucza, pachwiny ciagna, pleca daja o sobie znac... okna albo maz umyje, albo poczekaja "na pozniej" :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2009, 12:51

Hejka!
Ja się właśnie zabieram za poszukiwania ciuszków dla Mańka bo Wy już tu wszystkie wszystko przygotowane macie a mi się jakoś nic nie chce. Wczoraj trochę za dużo chyba pochodziłam bo wieczorem to brzuch mnie bardzo bolał i nawet w nocy się obudziłam i dalej czułam ból i czułam że Maniek się rusza mocno :)
Oki to wpadnę później kochane

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

04 gru 2009, 13:54

geheimnis, miłego dzionka z mężem :-)
i sama sobie odpowiedzialas
:ico_haha_01: no chyba tak. A mnie też tak boli biodro, jakbym za szeroko nogi rozkładała i jakby mi coś wyskoczyło :ico_wstydzioch: a przecież nie rozkładałam :ico_wstydzioch: :ico_haha_01:
Patrycja.le, przyjemnych poszukiwań no i oszczędzaj się :-)
Ostatnio zmieniony 04 gru 2009, 13:55 przez anusiek, łącznie zmieniany 1 raz.

lilo

04 gru 2009, 13:54

Hej!

U mnie trochę lepiej, mniej boli więc i nastrój nieco lepszy...
A potem powiedziała,że jeśli ja będę miała lżejszy poród niż ona,to to będzie niesprawiedliwe
Ciekawa kobieta, nie ma co :ico_sorki:
bo Wy już tu wszystkie wszystko przygotowane macie
Nie wszystkie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2009, 15:25

geheimnis, miłego dzionka z mężem :-)
dzięki wielkie.Męża właśnie wyprawiłam do roboty i jestem znowu :-D
i sama sobie odpowiedzialas :ico_oczko: ja tez sie nie rzucam na sprzatanie, noge dzisiaj za soba ciagne, bo biodro dokucza, pachwiny ciagna, pleca daja o sobie znac... okna albo maz umyje, albo poczekaja "na pozniej" :ico_wstydzioch:
Nie ma co się przemęczać,ja co prawda okna PRÓBOWAŁAM umyć jakieś 2 tyg temu,ale efekt jest masakryczny.Smuga na smudze,a po drugie nie chciałam wyciagać rąk w górę więc szyby tam są prawie nietknięte.Ramy okien sobie odpuściłam.W pochmurny dzień jest spoko,ale jak tylko słońce zaświeci to :ico_szoking: Chyba męża zagonię przed samymi świętami i tyle.Niech to poprawi :ico_sorki:
A dziś też za dużo nie zrobiłam,bo tylko wyprałam mężulkowi fartuchy do szpitala,zaczęłam robić obiad,no i mała tak mi się zaczęła rozpychać i uciskać na krocze,że nie dałam rady dalej i kończył już mój małzonek.
Do tego wszystkiego od kilku dni pobolewa mnie kolano,w którym miałam uraz 2 lata temu (naderwane więzadło i stan zapalny+płyn w kolanie) Teraz te dodatkowe kilogramy chyba robią swoje i osłabione kolano zaczyna się odzywać.
Od wczoraj boli mnie również kręgosłup i żebra ,ale tylko od strony pleców.

NO to się poużalałam.Nie ma co :ico_wstydzioch:
Patrycja.le, miłych poszukiwań życzę w takim razie :ico_haha_01:
geheimnis napisał/a:
A potem powiedziała,że jeśli ja będę miała lżejszy poród niż ona,to to będzie niesprawiedliwe

Ciekawa kobieta, nie ma co :ico_sorki:
ahhh.....szkoda gadać.

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2009, 16:38

A ja powyciągałam ciuszki i jak głupia się popłakałam trochę jak sobie przypomniałam jak Krystek był taki malutki. Jeszcze niektóre rzeczy pachniały dzieciątkiem to już w ogóle. A tak się zmęczyłam tym szukaniem rzeczy musiałam się położyć na godzinkę :D A teraz lecę robić obiadek bo jestem już głodna i Krystek już też :D

lilo, a ty w pracy czy dzisiaj odpoczywasz w domku?
geheimnis, ja tam nie zamierzam się się przejmować oknami. Już postanowiłam że sprzątnę je po porodzie jak znajdę czas a nie na siłę na święta muszę być.

Awatar użytkownika
geheimnis
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2009, 16:51

geheimnis, ja tam nie zamierzam się się przejmować oknami. Już postanowiłam że sprzątnę je po porodzie jak znajdę czas a nie na siłę na święta muszę być.
Pewnie masz rację,ja też nie powinnam się była przejmować swoimi oknami.Obrazek No ale już.I tak uważam że jest lepiej niż było,święta spędzimy u rodziców więc nie mam się czym stresować :mikolaj:
A ja powyciągałam ciuszki
Ale to co,teraz czeka cię pranie i prasowanie?Pewnie przyda się je odświeżyć. :-) Mnie sie najbardziej podobało z tego całego szykowania układania rzeczy malucha do szafek :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 gru 2009, 17:02

geheimnis, tak no teraz muszę je wyprać i wyprasować. Myślałam ze popiorę dzisiaj ale jakoś wena mi poszła i muszę jeszcze je posortować bo niektóre rzeczy muszę wygotować, ale najpóźniej w poniedziałek się tym zajmę:D bo jutro jedziemy niestety na 18-tkę do M. bratanka a w niedzielę będziemy odpoczywać :)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”