Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 gru 2009, 11:49

Witam

U nas nasypalo sniegu po łydki i ciagle sypie, sanki wyciagniete i synek odstwiony do przedszkola
Nocka ok, moze ze 2 pobudki, choc nie pamietam bo ja to przez sen tego cyca daje :ico_oczko:

Zaraz z reszta dzieci na sanki sie wybiore, mała oczywiście wozku, ale Nathan se pierwszy raz na sankach pojezdzi i sprobujemy jakiegos balwana ulepic :-)

Awatar użytkownika
mikusia1
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

04 gru 2009, 12:43

siunia, ale fajnie ze uwas juz snieg
moja Wiki tylko pyta kiedy unas bedzie wkoncu zeby mogla sie wyszalec na sniegu :-D
mikusia1, ja juz wkładam ale na chwileczkę
no ja wczoraj wyprubowalam na chwilke i malutka byla zadowolona tylko niewiem czy to nie za szybko :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 gru 2009, 13:53

mikusia1, dzisiaj moj szwagier ( marleny maz) leci na kilka dni do gdanska to moze podrzucic wam troche sniegu :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-12-04, 12:59 ]
mikusia1, a co do lezaczka , to ja bede tylko wladac jak bede zmuszona, lezaczek stoi w wc, i tam jak bede kapac chlopakow a mala nie bedzie spala to bedzie lezec czy bede musiala skozystac z toalety
Ja tam nie jestem milosniczka lezaczkow, a zwlaszcza wkladania ich na caly dzien, dziecko musi cwiczyc glowke i zmieniac pozycje a nie lezec tam calymi dniami, ale kazdy robi co chce.
Ja 2 chlopakow bez lezaczkow wychowalam i bardzo szybko zaczeli mi i raczkowac i chodzic, wiec i teraz tez bez lezaczka dam rade. Z reszta ostatnio raz wlozylam i Mia po chwili plakala , nie za bardzo sie podoba jej tam.

Awatar użytkownika
emikaw85
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

04 gru 2009, 14:35

Hej. Mojej niuni co chwile sie ulewa. Wiem ze to normalne u dziecki. Ale bez przesady. :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-12-04, 13:36 ]
A mam wyniki krzywej cukrowej i mam cukrzyce :ico_placzek: w ponedzialek ide do lekarza

[ Dodano: 2009-12-04, 13:59 ]
zjada po 20ml i wiecje juz nie chce i jej sie ulewa :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

04 gru 2009, 15:08

no ja wczoraj wyprubowalam na chwilke i malutka byla zadowolona tylko niewiem czy to nie za szybko :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
ja myśle, ze jak na troszkę to nie za szybko.
Ja tam nie jestem milosniczka lezaczkow, a zwlaszcza wkladania ich na caly dzien, dziecko musi cwiczyc glowke i zmieniac pozycje a nie lezec tam calymi dniami, ale kazdy robi co chce.
Ja 2 chlopakow bez lezaczkow wychowalam i bardzo szybko zaczeli mi i raczkowac i chodzic, wiec i teraz tez bez lezaczka dam rade. Z reszta ostatnio raz wlozylam i Mia po chwili plakala , nie za bardzo sie podoba jej tam.
toprawda, leżaczek pomocny ale ni można za duzo. DLa dziecka najlepiej na twardym i płaskim leżec. Ja dosłownie na moment wkładam. Kubę to jeszcze wkladalam jak gotowałam ale tez na krótko, teraz gtuję nocą jak pójda spać, bo inaczej nei daje rady :ico_haha_02: a Kuba spędzał więksozść dnia na dywanie na macie.

[ Dodano: 2009-12-04, 14:14 ]
emikaw85, a moze to refluks? Próbowałaś dawać to mleko przeciw ulewaniu? Nie wiem jak się nazywa.
Cukrzyca się nei przejmuj. Ila ma twoja mała? BO cukrzyca ciążowa ma prawo się utrzymywac jeszcze 3 miesiace po porodzie. Dlatego ja nawet jeszcze nie robiłam krzywej.

Awatar użytkownika
isiawarszawa
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 gru 2009, 15:28

a gdzie Asika, Sabcia, Bigotka i reszta cioteczek ? meldujcie sie dziewczynki choc na chwilkę i dajcie znac że wszystko w porządku
no u nas wszystko ok. miałysmy wracac w niedziele do warszawy ale zostajemy jeszcze tydzien :)
i robiłąm krzywą cukrową wyniki mam książkowe!! mi sie cofnela, ale sie ciesze...
zdrówka dla dzieciaczków może jeszcze zajrze podczas wizyty u rodziców, a jak nie to jak wróce do warszawy!! :)

Awatar użytkownika
emikaw85
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

04 gru 2009, 15:38

Nie dawałam . A co do cukrzyce to ciekawa jestem co mi lekarz powie w poniedzialek.

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

04 gru 2009, 22:49

Przepraszam ze nie czytam wszystkiego dokładnie ale nie mam zabardzo głowy :ico_noniewiem: wpadam tylko wam napisac co po wizycie u chirurga. Okazało sie że przez przepukline wypada Iduni jajjniczek :ico_placzek: i trzeba operowac juz prawdopodobnie w nadchodzącym tygodniu. Gdyby to tylko przepuklina była to nie operuja tego dopiero po roku albo jakos tak(ale przez ten wypadający jajnik mogłaby byc w przyszłości niepłodna :ico_placzek: ). Jeszcze kardiolog musi ja dokładnie zbadac bo operacja w znieczuleniu ogólnym :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

04 gru 2009, 23:56

edulita, Edulita jedyne co moge napisac,to to,ze pan Bog zawsze najbardziej doswiadcza swoich wybrancow,bedzie dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
emikaw85
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

05 gru 2009, 00:10

Cały dzien sie jej ulewa. :ico_placzek: zageszczam jej mleko i tez nie pomaga :ico_placzek:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”