bo chyba nasz Jasiek jako jedyne dziecko na wątku śpi 2 czasami nawet 3 razy dziennie
No nasz Filipek też śpi czasami 3 razy dziennie

ale przeważnie 2 razy. Około 1,5 godziny, czasem nawet 3 godziny śpi

Ale teraz jak zaczął chodzić to spala więcej energii

Po całym mieszkanku gania i próbuje się wszędzie wspinać boję się że wkońcu sobie krzywdę zrobi. . . A dzisiaj to masakra była

ja byłam pod prysznicem i Filip oczywiście ze mną w łazience i nie zwróciłąm uwagi jak zaczął grzebać w kuwecie dla kota

i wyjął z niej. . . no wiecie co

ja odrazu otworzyłam drzwi od kabiny, powiedziałam mu że nie wolno, żeby zostawił ale on tylko się rozpłakał, więc wzięłam TO w papier do sedesu i umyłam mu rączki, całego przebrałam. No i tak to się skończyło ale jak to zobaczyłam to się przestraszyłam bo on wszystko do buzi bierze i pewnie jakbym tego nie zauwarzyła to by wkońcu zjadł
A no i ja już od 3 dni nie karmię. . .z jednej strony się cieszę a z drugiej tak mi smutno troche, będzie mi tego brakowało. No ale najważniesze że bezproblemów się udało, stopniowo zmniejszałam ilość karmienia aż doszłam do jednego na dwa dni i koniec. Co prawda jak dzisiaj nacisnęłam na pierś to jeszcze kropla się pojawiła. . . nie wiem ile trzeba czekać
Aniu to prawda, jesteś DUSZĄ naszego forum!!! DZIĘKUJEMY

Co by nie było Ty jesteś zawsze
Filipek też narazie ma dwa ząbki ale na górze już dziąsła są rozpulchnione delikatnie więc pewnie niedługo wyjdą kolejne.
Czekamy na fotki, ja uwielbiam oglądać zdjęcia umeblowanych i udekorowanych mieszkań. . . to takie zboczenie zawodowe