Awatar użytkownika
zaczarowana
Trzy tysiące lat minęło...

06 gru 2009, 22:42

Mojemu też się ulewa, ale w nocy i sądzę że to od tego że mu się nie odbije. Bo nie mam siły go nosić przez pół godziny aby mu się odbekło. Szkoda mi go strasznie przez to ale co ja zrobię jak mi ręce opadają..

No i mu skóra schodzi, posmarowałam go oliwką i takie cuda się dzieją. Oliwkę odstawiłam i mam zamiar przejść na coś innego, tylko co??

Awatar użytkownika
emikaw85
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

06 gru 2009, 22:52

A co mu sie dzieje??

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2009, 22:55

kilolek, a probowalas nosic i karmic??
U nas to dzialalo.

zaczarowana, ale schodzenie skory to normalne, i to jeszcze jakis czas ona bedzie sie przy smarowaniu oliwka walkowac, az ta cala skorka zejdzie

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

06 gru 2009, 23:00

Oliwkę odstawiłam i mam zamiar przejść na coś innego, tylko co??
ja smarowałam Zuzi oliwka miejsca w ktorych schodzila skora (glownie na stupkach) az przestała i trwalo to z 3 tyg :ico_sorki:

kilolek, a Michas nie ma plesniawek? a moze boli go gardełko albo uszko? Chyba przy zapaleniu ucha dzieci tez tak sie zachowują :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
wiolaw

06 gru 2009, 23:27

hej

my dziś wybraliśmy się na przedświateczne zakupki i muszę powiedzieć ,że mój syn zachowywał się wzorowo :ico_brawa_01: lezał sobie w wozeczku i albo spał , albo ogladał świat i chyba wiedziełą ,że musi ograniczyć swoje czeste kupki i zrobił tylko raz :ico_oczko:

oczywiście ja nic nie kupiłam dla siebie , bo jeszce nie wróciłam do swojej figury , mimo że wagowo jest dużo mniej to jednak w swój rozmiar sie nie miescilam i cycki w nic nie wchodziły :ico_noniewiem:
i takim sposobem maż sie ubrał a ja muszę jeszcze raz się wybrać , ąle na sama myśl mam dreszcze
a i jeszcze lolka ubrałam i koszulkę na chrzciny kupiliśmy, tylk ze spodenkami był problem i jeszcze muszę popatrzeć

a co do hemoroidów to mnie się same wchloneły , tylko po kardym załatwieniu się dają znać o sobie , a najgorsze jest to ,że nie zalatwiam się regularnie :ico_wstydzioch:

zaczarowana, to że skóra schodzi to normalne , smarój dalej oliwka a bedie dobre , smarój nawet przy kardym przewijaniu , ja tak robilam , moj lolek miał wyjatkowo sucha skórke , ale juz jest ok

kilolek, moj tez tak miał ,że nie dawał sie położyć poziomo i tylko pionowo musiał być , i najlepiej na mnie mu sie spało i któregos dnia usnał na mnie na brzuszku i położyłam o na brzuchu w łóżeczku i tak spał i od tamtej pory jak nie chce spać na wzak to układam go na brzuszku i spi bardzo ładnie

Awatar użytkownika
edulita

06 gru 2009, 23:38

Hej
Wpadam powiedzieć że jutro o 11 mamy sie zameldowac w odziale a we wtorek operacja i jak wszystko pójdzie dobrze to w środe po południu do domu - trzymajcie kciuki kochane cioteczki :ico_noniewiem: dziekuje :ico_sorki: wam za słowa otuchy jak tylko wróce ze szpitala to się odezwe do was
kilolek, - noie wiem co może być przyczyną ale mam nadzieje że to chwilowe było i już jest poprawa :ico_noniewiem:
zaczarowana, a w czego używasz do kąpieli ?

Awatar użytkownika
emikaw85
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

06 gru 2009, 23:52

Mojej coreczce tez skora shodziła. Teraz mam juz spokoj.

kilolek a może Twoje maleństwo ma zły dzien

Awatar użytkownika
wiolaw

06 gru 2009, 23:54

edulita, trzymamy mocno kciukasy , daj znać jak ju bedzie po , będie dobrze , musi być dobrze , trzymaj się :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2009, 00:13

edulita, trzymam mocno kciuki

Awatar użytkownika
Sabcia

07 gru 2009, 11:18

Witam!!!
ja po przerwie - brak netu niestety - ale juz jst takze jst dobrze :-D
u nas coraz lepiej tzn juz nie biore antybiotykow rana juz jest fajna ropa nie leci - od tyg biore mini pigulki na antykoncepcje takie ze moge karmic :-D
Mala rosnie i coraz czesciej sie usmiecha taji maly smieszek z niej :ico_brawa_01:
w sumie to juz chyba na tyle bede wpadac w miare mozliwosci bo my duzo spacerujemy

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”