Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

06 gru 2009, 21:59

Hej :)

A mnie wlasnie moj M zostawil w wielkim centrum handlowym ktore juz ogladam od srodka od 7h. Wlasnie poszedl na mecz - tu wszyscy wariuja na punkcie pilki noznej, a niestety bilety dostal z pracy i z kumplami poszlli. Tez bym sie przeszla ale nie dalo sie dokupic biletow - mialam isc do kina ale chyba pojde zjesc jakas salatke i moze w tiwi ogladne :) nic tylko chodzimy tutaj i jemy. Wlasnie zrobilam sobie prezent mikolajkowy - wlasciwie to M mi zrobil i mam nowy krotki plaszczyk, sweter i koszule, a wczoraj dostalam taka piekna koszule nocna :D:D:D:D:D

Nina beze mnie podobno dobrze sobie radzi. Nie placze ale do babci i cioci zaczela mowic mamo :O rozmawiam z nia na Skype i nie placze tylko sie cieszy i gada ale troche zdziwiona :)

Wczoraj zaliczylismy impreze hip hopowa .) rewelacyjna muzyka, super do tanczenia bo to taki r&bowaty hh :) wczoraj tez obeszlismy cale stare miasto w Lizbonie i planujemy jutro wybrac sie na jakis zamek, palac czy cokolwiek to jest i na plaze :) o ile pogoda pozwoli bo zapowiadaja deszcze :( no ale ja chce nawet w deszczu! Nogi mi poki co wchodza nie powiem gdzie .) wczoraj wstalam o 4 rano a poszlam spac dzisiaj o 6 wstajac znowu o 8.30 wiec usypiam na stojaco :) ale nie moge isc spac bo szkoda mi czasu!

Ale pisze nieladnie i nie skladnie ale szybko chcialam Wam odpisac zanim mi sie czas na necie skonczy :)

Dana wytrwalosci w odstawianiu piersi :)
Sarenka najlepszego dla synka!!!

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

08 gru 2009, 15:29

Witam !
wpadam sie odmeldowac ze zyjemy :ico_oczko: Mikolaj dzieciaka sie udal bylysmy na iprezce dla dzieci z tej okazji z organizowanej z pracy mojego A Wiwi wyszalala sie bardzo miala radoche ze zjezdzalni do kulkowego basenu wiec postanowilsmy ze jej taka zjezdzalnie kupimy i te pileczki bo basenik ma wiec bedzie miala frajde Impra oparta byla o gumisiowy las wiec super porzebierani ludzie zabawiali dzieciaki i tyle tych dmuchanych palacykow i kula do ktorej dziedzi wchodzily i sie lkulaly wiwi zaliczyla wszystkie atrakcje po za ta kula
asciwie to M mi zrobil i mam nowy krotki plaszczyk, sweter i koszule, a wczoraj dostalam taka piekna koszule nocna :D:D:D:D:D
No to supereczek :ico_oczko:
ina beze mnie podobno dobrze sobie radzi. Nie placze ale do babci i cioci zaczela mowic mamo :O rozmawiam z nia na Skype i nie placze tylko sie cieszy i gada ale troche zdziwiona :)
kochana dzielna dziewczynka
Dana wytrwalosci w odstawianiu piersi :)
Kochana ja jej calkiem nie oduczam bo szkoda mi tego zeby w ogole nie cycowala ale spoko noce juz mamy za soba tzn nie cycujemy w nocy i jest ok Ale wiwi budzi sie 2 czasem 3 razy biore ja przytule i odkladam czasem sa jazdy w sensie ze jak ja tylko prubuje odlozyc to jest krzyk bo ona chce byc wtulona we mnie i tyle ale mysle ze powodem sa zebacze bo jak juz sie ktorys wybije to zadazaja sie noce cale pieknie przespane a jak widze ze kolejny jest na horyzoncie to ona sie budzi ale ogole jest do prze zycia po za tymi paroma krzykami :ico_oczko: Dziewczynki kochane widze ze puchy u nas straszne ale sama tez niestety cierpie na brak czasu bo jak wiecie jest sezon teraz ze babeczki namietnie robia cos z wloskami wiec pracuje na pelnych obrotach :ico_oczko: Ale to dobrze bo kaska potrzebna bardzo :ico_sorki: wiec caluje was i nasze skarby mocno i mykam do robotki :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

08 gru 2009, 16:52

zaglosujcie prosze http://ebobas.pl/konkursy/zobacz_zdjecie/7768/ nie trzeba sie rejestrowac
dziekuje :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

09 gru 2009, 11:32

Witam mamusie!
Kubuś z tatusiem bardzo serdecznie proszą o Wasze głosiki :ico_sorki:

http://www.benc.pl/konkurs/z/232/ :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2009, 12:39

Ja tak sie melduję że żyję
głosiki oddane :-)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 gru 2009, 09:24

czesc dziewczyny dojechalam dzis do siory wiec wpadlam zaraz na neta sie przywitac :)
wracam w sobote w nocy to juz wroce na stale
mialam troche przygod ale to Wam po powrocie opowiem
a wczoraj byla, u gina i bobo ma 10 cm no i raczej dziewczynka w sumie to powiedzial ze jeszcze troche za wczesnie na rozpoznanie ze cos tam jest miedzy nogami a;e to raczej pepowina i om by pokoj na rozowo malowal
no nic lece goromne calusy dla Was

[ Dodano: 2009-12-10, 12:24 ]
no Iga spi siostra poszla do sklapu to mam chwile zeby Wam napisac co tam u nas sie dzialo :ico_olaboga:
wiec zamiast wyladowac wpoznaniu-gdzie mieszkam musialam ladowac w szczecinie :ico_szoking: z powodu mgiel :ico_olaboga:
masakra Wam powiem tak o 21 bylabym w domu a tak bylam o 4 rano :ico_szoking: bo zanim podstawili autobusy i dojezd do poznania zrobila sie 4h :ico_placzek:
a ja lecialam sama z Iga wiec mialam niezla jazde z wielka walizka torba odreczna wozkiem i Iga :ico_olaboga: dodam ze Iga nie spala do 12 30 w nocy :ico_olaboga:
no ale jakos sobie poradzilam i kiedy myslalam ze juz czeka mnie tylko mily wypoczynek to dopiero sie zaczelo :ico_placzek:
Iga dostala katar jais kaszel no ale mysle przeziebila sie i tyle nic jej nawet nie dawalam na to przeziebienie bo goraczki nie bylo ...tak kilka dni sie trzymala az
poszla spac i kurcze cala noc tak jakos mi charczala :ico_olaboga: a nad ranem juz plakala wiec wzialem ja do siebie i daje cycka a ta nie chce :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: no to mowie cos jest nie tak :ico_nienie: Iga by tak cycka nie odmowila :ico_nienie:
blo po 5 rano i kurcze cos mi nie gralo jakos tak dziwnie oddychala wiec ja nosilam na rekach a ona oddychala coraz trudniej i coraz plycej :ico_szoking:
no wiec jazda na maxa :ico_olaboga:
szybko zapalowalam ja do samochodu i pojechalam na nocna interwencje :ico_placzek:
tam mnie wyzwali ze powinnam wezwac karetke ze dziecko jest w bezposrednim zagrozeniu zycia :ico_placzek: nie musze Wam mowic co przezylam :ico_olaboga:
zaczeli jej dawac szybko zastrzyki bo okazalo sie ze na bardzo ciezkie zapalenie krtani i juz sie jej tak zacisla ta krtan ze moze w kazdej chwili przestac oddychac :ico_placzek:
Masakra jakies maski jej zakladali ta sie darla plakac nie mogla glosu nie miala :ico_placzek:
ale naszczescie te domiesniowe zaszczyki zaczely szybko dzialac iz aczela w miare dobrze oddychac.
Niby miala juz tez zapalenie oskrzeli :ico_chory:
no wiec dostawala te tabletki na oddychanie co kilka godzin na bazie strydow ( jedyne jakie sa na taka przypadlosc) i wziewy do tego miala dostac antybiotyk oslonowa z tym sterydem i dodatkowo na oskrzela ale naszczescie wezwalam lekarke ktora zawsze do Igi przychodzi prywatnie ja w PL jestesmy(bo jesteb przeciwniczka jakichkolwiek antybiotykow)
i zgodzila sie zeby przez 2 dni nie podwac jej antybiotyku na oskrzala bo nie wygladaja zle i podjec leczenie homeopatyczne na te oskrzala lacznie z syropem i oklepywaniem ale niestey bez tych tabletek na krtan sie udusi i musze koniecznie je podawac wiec juz wyjscia nie mialam z tym :ico_noniewiem:
naszczescie zapalenie oskrzeli udalo sie zazegnac bez antybiotyku :ico_brawa_01: i krtan Igusi juz ok :ico_sorki:
ale zapalenie krtani ma to do siebie ze jak sie juz raz pojawilo moze nawracac :ico_chory: i nie moge juz nigdzie jezdzic bez tych lekow na oddychanie ktore w razie pierwszych objawow musze jej jak najszybciej podac :ico_olaboga:
Tak wiec widzicie nie nudzilam sie :ico_noniewiem:
najwazniejsze ze juz ok :ico_sorki: i oby nie wracalo to :ico_sorki:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 gru 2009, 15:19

:O no to mialas przygod!!!!!!!! Rany ja wlasnie jak tak latalam to patrzylam na te mamy z malymi dziecmi, ktorych samolot np opoznial sie juz 4h a one bujaly, probowaly uspokoic masakra!! Ja sie ciesze,ze polecialam sama, bo Nina nie odczula by z tego takiej przyjemnosci, a ja za to wypoczelam za wszystkie czasy :P tzn wypoczelam w sensie psychicznym :) bo fizycznie to oczy mi sie same zamykaja!! Narazie niebardzo mam czas na cokolwiek, gotuje obiad wlasnie, sprzatam troche, ale jak bede miec wiecej czasu to zamieszcze zdjecia z Portugalii bo jest piekna :)))

[ Dodano: 2009-12-10, 15:38 ]
hmm moje dziecko siedzi grzecznie to Wam napisze jak bylo w Portugalii :)))

Portugalia ogolnie piekna! Wybrzeze cudne! Mielismy super pogode, slonce swiecilo, bezchmurne niebo, 20 stopni, moglismy chodzic w krotkim rekawku :) w pierwszym dniu troche wialo i juz gorzej z krotkim rekawem ale nieporownywalnie cieplo :)

Poimprezowalismy troche :) jedlismy wylacznie w restauracjach (pewnie dlatego, ze nie my placilismy za jedzenie ;) jedzenie bylo przepyszne!! Do tej pory na sama mysl mi skreca w zoladku :) mniam!!

Nina u rodzicow byla bardzo grzeczna :) jak przyjechalam to przytulila sie i bawila pieknie co jakis czas dajac mi buziaki :) wiec chyba nie oddzialalo to zle na nia :)

Do tego po 2h bycia razem musialam ja odniesc do sasiadki bo rodzice mieli maly wypadek i trzeba bylo ich zabrac bo nie byli w stanie jechac autem, i Nina tez grzecznie zostala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dzisiaj juz zaliczyla zlobek :) bo ledwo co wrocilam i okazalo sie, ze za 1,5h mam byc na uczelni :O no ale teraz spokojnie siedze w domu i ide robic pierogi ruskie ;)

Milego dnia!

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

10 gru 2009, 17:40

Witam mamusie!
Kubuś z tatusiem bardzo serdecznie proszą o Wasze głosiki :ico_sorki:

http://www.benc.pl/konkurs/z/232/ :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 gru 2009, 22:17

Cześć dziewczyny co jest z wami gdzie jesteście nagana :-D :-D

Marta Yoanna witajcie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Marta współczuje masakra boże dobrze że Idze już lepiej :ico_sorki: :ico_sorki:
Yoanna świetnie ,że wakcje się udały zazdroszcze :-D

My dzis prezenty kupowaliśmy
Piotrowi zegarek kupiłam ,a Kacprowi taką drewniana kochstkę z różnymi kuleczkami i mate do rysowania wodą..
a wy co kupujecie??

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 gru 2009, 11:24

Wróć do „Przedszkolaczki”