działa!!!! a jjuz myslalam wczoraj,z e upośledzona jestem ze nie ogarniamtym razem link powinien działać poprawnie
Izuś zagłosowane
Bardzo prosimy w rewanżu o głosiki
http://www.benc.pl/konkurs/z/232/
działa!!!! a jjuz myslalam wczoraj,z e upośledzona jestem ze nie ogarniamtym razem link powinien działać poprawnie
super, ze się udało!!!!!! bardzo dobrze, ze obcieliście mu tą kasę. Może wręcz przeciwnie myślała, ze jak będzie stawiał opór to dacie więcej?! U nas jest jeden taki - koszmar!!! za kupę forsy załatwisz wszytsko, bez kasy dosłownie nic.Wczoraj byliśmy załatwiać znów ten chrzest. Ksiądz miał przyjmować od 16, ale go nie było i do 16.50 siedzieliśmy w czwórkę w aucie pod kościołem wreszcie się pojawił i o mało nas nie przyjął bo na 17 miał mszę.
W każdym razie zgodził się bo ja nie ustąpiłam odnośnie chrzestnych także mamy tych co chcieliśmy;) Za to dostał 100 zł a nie 200, bo wzięliśmy sobie na paliwo i na obiad by kolejny raz do niego jechać te 70 km. Najbardziej mi małej szkoda, bo cały dzień w tym kombinezonie jadła w samochodzie.
no właśnie nic nie kupiłam bo w nic nie weszłam, ale dosłownie w nic! Było ze 14 stoisik i po 2 to ja już podchodziłam i pytałam czy mają cokolwiek w moim rozmiarze. Nawet jak mieli o i tak okazywało się za małe. jakieś kretyńskie te rozmiary robią, bo nawet 46 nie weszłam tzn weszłam ale oddychac nie mogłamKilolek to pochwal się co tam kupiłaś;)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość