raczej miekka i rozwarta(chociaz wydaje mi sie ze zawsze taka jest) no mowie chyba ze to nie to ,ale czegos innego tam nie maA jaka ta szyjka jest? Miękka, rozwarta?
jutro z rana lece go kupic nie ma coPędź jutro do apteki po ten olej z wiesiołka i zacznij łykać już od jutra tyle ile tam pisze !!!! żeby śluz się poprawił.
ale z tym costangusem moge brac równieczesnie?
jesli sie uda bede twoja dłuzniczkaKochana, nic się nie martw- zaciążymy Cię
27 listopadaA kiedy miałaś dostać okres?
To trzeba kilka dni mierzyć ( najlepiej cały cykl), żeby wywnioskować i stale o tej samej godzinie bo inaczej to nie ma sensua jeszcze jedno zawsze przed @ spadała mi tempka bo pare razy wlasnie mierzyłam a teraz miałam 37,4 rano potem spadła do 36,1 juz myslałam że @ a ona podrosła do 36,9 i tak w kółko
już wiemy gdzie jest szyjka
też mi sie tak wydaje,zobacze jak mi bedzie po tych tabletkach,ale niestety dopiero zaczne je brac po skończeniu @ bo teraz zaczynac to bez sensu.a potem zaczne pic maslanki lub kefiry aby zakwasic organizm..bo te tabletki LACTOVAGINA lub LACIBIOS FEMINA sa bardzo drogie wiec naturalnie zakwasze organizm chyba dobrze zrobie?mi się wydaje, że te globulki mogą być na infekcje, bo ten śluz był może taki "inny" bo flora była naruszona pochwy.
tak kupiłam,ale nie wiem czy moge to przyjmowac z luteina i castangusem?wogóle czy ten castagnus mam brac nadal bo to nic nie działa poki co.Kupiłaś wiesiołka?
dzieki dobra kobieto :ico_buziaczki_big:Aaaaa ściagam Ci właśnie k.obserwacji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość