ello!!
Witam poświątecznie i noworocznie..
Ja całe szczęście nie objadłam się za bardzo, udało mi się nawet schudnąć
U nas też bez chorób. tzn Młody, bo ja standardowo koaszle.. nie mam kiedy wyleżeć i takie sa skutki, ale co zrobić, trzeba się męczyć, nie ma wyjścia..
Aaiu, jesli moge Ci polecić kapcie to ja sobie chwale firme ZETOPL, Janek zdziera juz drugą pare, bo mu stopka urosłła, teraz ma 21 (cena około 15 zł) a kozaczki kupiliśmy w CCC za 50 zł tylko o rozmiar większe, żeby miał na całą zime..
Po za tym to jakoś nam leci, jestem niedospana, chyba dlatego, że za długo śpie, bo padam średnio koło 21, jestem już tak wykończona, że ledwo patrze na oczy, do Jasia wstaje średnio dwa razy w nocy, raz na mleko i czasami jeszcze przykryć, jak się odkopie.. To chyba od ciągłego biegania za Bąblem, bo odkąd nauczył się chodzić wszędzie wlezie, wszystko wyciągnie.. Chociaż jak mu się spieszy, to rzuca się na kolana i leci na czworaka..
Miłego wieczoru!!
[ Dodano: 2009-12-30, 17:35 ]
aaaa zapomniałam napisac, kapcie mają usztynioną piętetke, ale na tyle, że dziecko może spokojnie chodzić, są za kostke i ładnie trzymają stope.. teraz mamy coś takiego
http://www.allegro.pl/item857314241_kap ... 18_27.html
aa w ogóle to najlepiej kupować buty z dzieckiem, przymierzyć, zobaczyć jak stawia stope, no i fajnie jak w sklepie zmierzą stópke..