anetka - a co malutka taka niespokojna???
Pruedence, dzis nocka tez znosna,mala zjadla o 21,potem o 1.30,3.30 i wstala o 10

Normalnie wyspalam sie
lepiej dzieci rodzić wiosną, latem. na 1000%...
- a wiesz,ze cos w tym jest.Ja urodzilam w kwietniu i jakos tez lepiej sie czulam niz teraz.Wkurzam sie,ze na spacer nie moge isc,dzis tak sniegiem zasypalo,ze nawet nie probowalam z wozkiem wychodzic
u nas jeszcze takich strzałów nie było

- no mala zawsze z takim wystrzalem robi,czasem mam wrazenie,ze pielucha peknie
A Espumisan jest w kropelkach dladzieci.U nas bardzo pomagalo,jak czasem brzuszek bolal,jedna dawka i po godzince baczki szly i dziecko spokojne bylo
- o dzieki,faktycznie.To stawiam kawe zbozowa
Pruedence, ja tez jeszcze mam dodatkowe kg po Zuzi,po drugim dziecku chyba ciezej bedzie zgubic.A najgorszy ten brzuch,taki miekki,fuj
Ale w spodnie juz weszlam,narazie jedne - reszta jeszcze nie osiagalna
Shiva, kurcze,Twoja Justynka to kruszynka w porownaniu do Zuzi
Cała była mokra, obryzgała mnie i podłogę
- hi,hi.Moj Andrzejek ulewal do 8 miesiaca zycia,wiec wiem cos o tym

Nie raz bylam cala mokra,a wykladzina po roku nadawala sie do wyrzucenia,nie moglam jej doprac
anusiek, wiosna przyjdzie to kg same poleca,ja wciaz na spacery chodzilam z Andrzejkiem,kilometry doslownie robilismy z wozkiem i ladnie zeszlo
[ Dodano: 2010-01-11, 21:53 ]
No i wreszcie cos wreszcie ruszylo,w sprawie raczki Zuzi,nie ma co liczyc na medycyne "publiczna",wiec ruszylismy znajomosci,ktore okazaly sie calkiem spore

.Nie mamy jeszcze wypisu ze szpitala Zuzki,a juz jakis pan doktor zrobil sobie kopie jej dokumentacji ( wzial sobie ze szpitala) i juz inny pan doktor je oglada,nastepny krok to wizyta,najprawdopodobniej jeszcze w tym tygodniu