Dzień doberek!!
Ja dopiero wpadam bo mój Oluś się bidulek pochorował

gorączka i biegunka!!
Akurat w czwartek się szczepiliśmy a w piątek dostał tego paskudztwa. Do dzisiaj go trzyma biegunka ale jest już duuużo razy lepiej. Na szczęście ominął nas szpital!!
Teraz już wiem że jak dziecko choruje to normalnie tragedia
A u nas Maksiu nosi rozmiary 62 ale raczej już więcej 68 a Oluś tylko 62
Ile Wasze maleństwa śpią w dzień???
moje chłopaki spią po kilka razy dziennie tak po pół godzinki, ale za to przesypiąją nocki tzn Maksiu spi całą noc o 20 do 6-7 rano a Olek ma jedną pobudke na jedzonko w nocy!!
Co do szczepionek to my się szczepiliśmy 6w1 i rotawirus. Ja jestem zadowolona bo tylko jedno ukłucie i po krzyku.
A rotawirus teraz już wiem że nie żałuje kasy wydanej, bo jak widziałam jak się męczy moje dziecko przez tą biegunke to ja nie chce wiedzieć co mają dzieci chore na rotawirusa i nie były szczepione.
A teraz ide doczytać co i jak u was!!
[ Dodano: 2010-01-12, 14:41 ]
A no i zaliczyliśmy ortopede i wszytsko dobrze. A jeszcze na dodatek lekarz nas "okrzyczał" że tak późno do ortopedy z bioderkami. Ale wcześniej to niestety tylko prywatnie a powiem szczerze że jak bym miała wydać kase na taką wizyte to chyba bym się pochlastała.
Dwóch moich przyjął w 5 min

masakra!!
[ Dodano: 2010-01-12, 14:46 ]
Edulita córcie masz cudowne

Idunia to niezły papuszek na buzi i ten uśmiech!!! Cudna!!!
A jeśli chodzi o papersy to my jesteśmy na 3 i używamy Hagisków.
Sabcia kurcze twoja maleńka używa jeszcze 1, ale to chyba inna rozmarówkabo moje Kluski jak miały ok 4 kg to już w 2 wchodziły!!