witajcie
Matikasia ja slodycze jem i to duzo znaczys ie ostatnio dostalam bombonierke z roznosciami w srodku nawet orzech byl i migdal
no i zjadlam dobra polowe a byla duza i oczywiscie w czekoladzie
a tak poza to jem te grzesi bez polewy,drozdzowki z serem albo jablkiem ,farncuskie ciasteczka,paczki z marmoladka i czasem z czekolada,jakies wafle przekladane biala lb czarna masa takze mozna pwoiedziec ze juz jem ze slodyczy czekolade i biala i czarna i malutkiej poki co odpukac nic niejest
wiadomo niesa to jakies duze ilosci ale parte tych wafli zjadam ostatnio nawet z pol kg
i pewnie moja waga poszla w gore niestety
dlatego musze przestac jesc te slodycze
co do zastrzyku to ja bym sie bala ja mam tabletki i czuje sie dobrze po nich poki co nic mi niejest
a spiralke to tez sie bardzije chyba boje bo ja mam uczulenie na nikiel i jeszcze jakis tam metal i bym sie strasznie bala ze cos by bylo nietak
Witaminę K trzeba przyjmować do końca 3 miesiąca, a mi braknie na 10 dni. Mam sobie odpuścić czy kupić całe opakowanie?
ja mam ten sam problem hehe ale ja chyba niekupie nowego bez sensu wczesnije nigdy tego niepodawali i bylo oki
to ile wydajecie kasy tygodniowo na samo jedzenie. No mąż mnie wczoraj spienił, że się z pensją nie wyrabiamy...
hmm jesli chodzi o samo jedzenie to tak 150-200zl do tego dochodza moejgo meza fajki
czyli 56zl tygodniowo plus jakies apteki,chemia,to jest tego sporo masakra
my tez wydajemy duzo kasy i zawsze nie starcza najgorsze zew marcu dostaje ostatni maciezynski i co potem tylko mojego meza wyplata
oje bedzie lipa
sluchajciue dziewczyny mam pytanie bo mojej kolezanki córeczka ma straszne a taki kolkki i chcialabym sie zapytac was o ten lek Sab Simmplex gdzie go mozna kupic bo uniej to juz nic niepomaga a bvardzo by chciala wyprubowac ten lek
bylabym wdzieczna za info
ide z Zuzka na spacerek potem wpadne papa