A gdzie sie marta podziewa???MArtus odezwij sie ,co u was,jak sie ma Iga,ty i malenstwo w brzuszku??
Zirca--ja jak widze chustomamy to odrazu mysle ze od tego dzwigania plecy bola,zwalszcza przy duzych dzieciaczkach??Ja bym sie nie skusila na chuste ale wiem i zdaje sobie sprawe ze ma ona duzo plusow.U mnie bez chusty Erys taki mami cycus wiec o to bym sie nie martwila

Margarita.--widzisz jak pozytywnie wplynelas na dziewczyny.Pewnie niedlugo posypia sie nowe babelki:-)

Wiola--Czasem dzieci tak maja ze wszystkich uwielbiaja tylko nie swoja spracowana mame.To jest taka faza ktora napewno minie.Nie martw sie.ALe wierze ci ze sie tym przejmujesz
PAti--doczytalam szczegoly z twojego pobytu w Polsce,zreszta bardzo smutne jak dla ciebie.I jak sie teraz sprawy maja,,,juz lepiej czy nadal zlosc miedzy kuzynem??
NAsze malenstwa potrafia niezle wyprowadzic z rownowagi tylko nie trzeba okazywac im zlosci,nie unosic glosu.Poprostu dac do zrozumienia ze to co czynia nie ma na ciebie wplywu i zachowac stoicki spokoj.
Yoana--to masz sporo nauki,ale napewno wszytsko zdasz i powiesz ze warto bylo._:-)
dana-JAk sytuacja z m??
Tesciowa niech sie lepiej nie wtraca w wasze prywatne sprawy,,co za malpa jedna

Wiwi mega spryciurka jak widze.Super ze tak wszystko sie uczy,,,jak ten czas mknie

Odmeldowuje sie i zycze milego dzionka