Awatar użytkownika
sarenka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

20 sty 2010, 17:56

hej laski,

A gdzie sie marta podziewa???MArtus odezwij sie ,co u was,jak sie ma Iga,ty i malenstwo w brzuszku??
Zirca--ja jak widze chustomamy to odrazu mysle ze od tego dzwigania plecy bola,zwalszcza przy duzych dzieciaczkach??Ja bym sie nie skusila na chuste ale wiem i zdaje sobie sprawe ze ma ona duzo plusow.U mnie bez chusty Erys taki mami cycus wiec o to bym sie nie martwila :-D
Margarita.--widzisz jak pozytywnie wplynelas na dziewczyny.Pewnie niedlugo posypia sie nowe babelki:-) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Wiola--Czasem dzieci tak maja ze wszystkich uwielbiaja tylko nie swoja spracowana mame.To jest taka faza ktora napewno minie.Nie martw sie.ALe wierze ci ze sie tym przejmujesz
PAti--doczytalam szczegoly z twojego pobytu w Polsce,zreszta bardzo smutne jak dla ciebie.I jak sie teraz sprawy maja,,,juz lepiej czy nadal zlosc miedzy kuzynem??
NAsze malenstwa potrafia niezle wyprowadzic z rownowagi tylko nie trzeba okazywac im zlosci,nie unosic glosu.Poprostu dac do zrozumienia ze to co czynia nie ma na ciebie wplywu i zachowac stoicki spokoj.
Yoana--to masz sporo nauki,ale napewno wszytsko zdasz i powiesz ze warto bylo._:-)
dana-JAk sytuacja z m??
Tesciowa niech sie lepiej nie wtraca w wasze prywatne sprawy,,co za malpa jedna :ico_puknij:
Wiwi mega spryciurka jak widze.Super ze tak wszystko sie uczy,,,jak ten czas mknie :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Odmeldowuje sie i zycze milego dzionka

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sty 2010, 20:06

czesc dziewczyny
jestem
ale mialam bardzo zajete dni ciagle szukamy chaty i postanowilismy wziasc juz cos zrobionego chociaz wychodzi drozej no ale szukanie zaczynam,y od poczatku zalatwialam tez papiery do samochodu bo sie trafila okazja wiec od arzu zmianiola samochod na wiekszy-wiadomo przy 2 sie przyda
Igula i brzyszkowa coreczka czuje sie ok ja tez
pozdrawiam i doczytam wieczorem

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 sty 2010, 11:38

Margarita.--widzisz jak pozytywnie wplynelas na dziewczyny.Pewnie niedlugo posypia sie nowe babelki:-) :ico_brawa_01:
No mam nadzieję :-) :-) :-)

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

21 sty 2010, 20:01

Yoanna nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze tego ze Ninka tak do ciebie biegnie jak wracasz z pracy, u mnie to totalna olewka :ico_placzek:
Ale ja itak pracuje tylko na poł etatu, wiec wcale mnie nie ma długo poza domem, nie wiem czemu sie tak dzieje, moze jestem dla niego zbyt mało interesujaca :ico_noniewiem:

zirca troszke mnie dziwia Twoje plany odnoscie P ale wasza sprawa, ja to chyba wolała bym zamknac rozdział rozwodem, a moze kiedys poznasz kogos innego. Takie moje zdanie :-)

No dobra to by bylo na tyle zmykam, potem zajrze jak małego ululam spac :-)

Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

21 sty 2010, 22:03

wiola85, cóz...tak na pewno byłoby łatwiej.... :ico_noniewiem: no ale takie mam zasady....mozecie mi zyczyć, aby P mnie zdradził...wtedy definitywnie sprawa sie zamknie...wiem-brzmi strasznie.... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
wiola85

21 sty 2010, 22:31

zirca, wierze, ze jest ci ciezko, ale jakos to sie poukląda zobaczysz :-)

Mnie znowu w najblizszym czasie szykuja sie imprezy :ico_olaboga: w niedziele na 80 do mojej babci a tydzien pozniej tez na 80 do wujka. Wszystko w lokalu pełna para, a jest tak zimno ze nie wiem co ubrac, no i oczywiscie ile dac do koperty, bo co takim ludziom kupic jak wszystko juz maja :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 sty 2010, 22:47

http://www.fotosik.pl/video/fd844dd347a445f2.html

Na poczatek pokaze Wam jak Nina sprzata po sobie ;) skorki z mandarynki

A po drugie Zirca fajnie,ze masz twarde zasady, ale ja mam nadzieje,ze znajdziesz wspanialego faceta :D i wtedy wszystko bedzie sie wydawac prostsze ;) A co do studiow to powodzenia! :D Fajnie ze Ci sie chce,bo mi w trakcie sesji okropnie sien ie chce :P ale po sesji bede sie cieszyc ze moge widywac sie ze znajomymi :D:D:D

No nic lece jutro rodzice przyjezdzaja :) Milego wieczoru, napisze pewnie jutro albo w sobote bo moj M wreszcie do pracy i bede miec wiecej czasu ;)

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 sty 2010, 00:23

wiola85, boska fotka :ico_brawa_01: jeja jak Filip urosl szok :ico_szoking:
zirca, kurcze aj to Ci jednak zycze zeby sie sytuacja o 180% zmienila zeby P jakas cegielka mala na glowe spadla i zeby sie opamietal :ico_sorki:
a jak nie to tylko zycze Ci zebys byla szczsliwa :-)
yoanna, hihih mandarynkowy sprzatacz :ico_brawa_01: Ninka jest slodka na maxa :ico_brawa_01: i te wloski i sliczna sukiemka cod miod malina :-D

Kurde dopiero co pisalam ze mamy wszystkie zabki bo 16 sztuk a tu zaczyna sie gorna 5 juz zaczyna dac znac o sobie :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory: boze oby te 5 jej wyszly przed urodzeniem Amy ( to oststnia wersja imienie :ico_oczko: ) bo bede miala podwojne koncertowanie w nocy :ico_olaboga:
Iga wreszcie nauczyla sie jakis nowych slow :ico_brawa_01:
kartka, kredka, jajo to juz chyba pisalam i po angielsku baby :-D
najbardziej mnie wkurza ze jak sie pytalam wczesniej ,,kochasz mamusie Igusiu ,,to mowila tak i kiwala glowa a teraz jak sie zapytam czy mnie kocha to mowi tata.baba,kaka czyli czyba jej chodzi ze kocha tate ,babcie i kake czyki ciocie kasie no i dopierp jak zrobie smutna mine to podbiega i mowi ze tak tak ze niby mnie taz kocha :ico_haha_01: :ico_haha_01: przekora mala :ico_haha_01: :ico_haha_01:
juz wie ze jak cos zle zrobi to buzi i przytulenie mamusi zaraz pomoze :ico_oczko: wiec psoci na maxa i pozniej wycalowuje :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
yoanna
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

22 sty 2010, 16:01

Hej dziewczyny

Mam prosbe do Was i do Waszych znajomych. Jakbyscie nie mieli pomyslu, na co przekazac 1% podatku to prosze przekazcie na coreczke naszego kolegi. Mala urodzila sie z mukowiscydoza i niedroznym jelitem - miala usunieta wieksza czesc jelita grubego i teraz nie dosc, ze choroba to jeszcze to utrudnia jej zycie :( biedna siedzi w szpitalu juz 3 miesiac, jej mama zrezygnowala z powrotu do pracy, zeby sie nia zajmowac a maja juz jedna 6 letnia corke.

Mozecie przeczytac o nich tutaj i tu sa informacje co wpisywac w rubrykach w zeznaniach podatkowych

http://justynkazkacwina.prv.pl/

Bede Wam bardzo wdzieczna! A ja chyba zadzwonie do kazdej jednej osoby na telefonie i napisze do kazdego na NK, bo to jest masakra zeby o zyciu i zdrowiu decydowala ilosc pieniedzy :((((

[ Dodano: 2010-01-22, 16:04 ]
Hehe no Igusia jest zdolniacha :) ja mysle,ze najszybciej z naszych maluchow nauczy sie mowic! :)

Ja chce Amelke :P podobne do Amy :D

Awatar użytkownika
dana
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 sty 2010, 00:40

Witam!
JAk sytuacja z m??
powiem ci kochana ze taka sobie ciezko wyczc jest dobrze a za chwile z byle powodu juz jakies spiecie i jego foch :ico_zly: Irytuje mnie to ale co zrobic
Wiwi mega spryciurka jak widze.
No dzieki kochana nowa jej umiejetnosc to tez rzucanie fochem czyli kladzie glowe na stol i zakrywa rekami lub kaladzie sie na podloge i placze albo jak jej zwracam uwage to odwraca glowe w druga strone i zadziera noosa i tak stoi i pod nosem bebla
wtedy definitywnie sprawa sie zamknie...wiem-brzmi strasznie...
Kochana kazdy z nas ma jakies swoje zasady ktorych chce sie trzymac ale czasem warto zlamac swoje zasady dla swietego spokoju bo jesli nnie zdradzi to bedziesz tkwic w tym zwiazku na odlaglosc ?Nie wiem czy to dobre bedzie czy nie lepiej zakonczyc sprawe no chyba ze tak nnaprawde masz nadzieje ze jeszcze z Pio sie pouklada A jesli tak to rzycze ci zeby tak jak mmarta81, napisala zeby cos mu na głowke dla opamietania spadlo i zeby wszystko potoczylo sie dobrze :ico_sorki: :ico_sorki: A tym czasem powodzonka w nowych przedsiewzieciach :ico_sorki:

yoanna, przeslodka jest Ninusia a jaka madrala :ico_brawa_01: :-D
kartka, kredka, jajo to juz chyba pisalam i po angielsku baby :-D
no to brawa dla gwiazdeczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
urde dopiero co pisalam ze mamy wszystkie zabki bo 16 sztuk a tu zaczyna sie gorna 5 juz zaczyna dac znac o sobie :ico_chory: :ico_chory: :ico_chory:
ech te zebiska czy nie moga wychodzic lagodniej Wiwce az powiekszyly sie wezly chlonne i do tego oczy napuchly pojechalam z nia do lekarza a ona ze teraz kazde kolejne zeby to gorsze objawy :ico_olaboga: :ico_chory: :ico_chory: wiec masakra co jeszcze nas czeka? :ico_noniewiem: :ico_olaboga: :ico_chory: :ico_chory:
Amy ( to oststnia wersja imienie :ico_oczko:
Piekne !!! :ico_oczko:

A ja znow zasmarkana poprostu jakies fatum nademna jest i cos mnie brzuchol pobolewa i jakies dziwne plamienia mam chociaz na miesiacke to stanowczo zawczesnie :ico_noniewiem: Nie wiem co jest chyba sie rozsypuje na starosc :-D Dobra lece spac bo znow wstane nie wiem o ktorej ale ciezko mi sie oddycha jak leze a moj A mowei ze tak chrape ze sie slychac nie da :-D :ico_haha_01: no to ma chlopok problem

[ Dodano: 2010-01-22, 23:43 ]
Mam prosbe do Was i do Waszych znajomych. Jakbyscie nie mieli pomyslu, na co przekazac 1% podatku to prosze
kochana ja postaram sie tez przekazac to swoim znajomym a co do mojego podatku to A nas rozlicza i mu powiem ze jak co to zeby tam oddal

Wróć do „Przedszkolaczki”