Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

25 sty 2010, 16:41

hahahaa,u nas tak samo tylko że Nicuś siada jeszcze w swoim krzesełku ale też jada zazwyczaj sam
Ale prania odkad sami jedza to jest 4 razy tyle co wczesniej nie?A jak z nocnikiem,bo u nas Natalia siada sama ale traktuje go jak krzeselko do siedzenia a nie do sikania.Ostatnio wstala w trakcie sikania i mialam dywan do prania :ico_olaboga:
no ale strachu to sie najadlas
Oj tak,tak,ja w ogole nie lubie za bardzo latac,ale sila rzeczy musze,bo kurcze nie mam wyjscia.Tego lotu do konca zycia nie zapomne :ico_noniewiem:
Ze słowkami to coraz wiecej mowi, czesto przez dwa dni gada jedno i to samo słowo, a potem je zapomina :ico_noniewiem: ale rozumie prawie wszystko co do niego mowie :-)
Tak dokladnie jak Natalia,jedno co mowi zawsze w odpowiednim momencie to :am :ico_haha_01:
Kurde swoja droga to tak wymarzlam bo ponad godzine do domu wracalam
No taka zime jak jest teraz w Polsce to ja z dziecinstwa pamietam tylko :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sty 2010, 23:03

czesc dziewczyny :-D
no wiec wiecie teraz mam ten okres ciazy co po nocach sie nie spi w dzien biega z dzieckim caly czas a zmeczenia nie ma :ico_haha_01: :ico_haha_01:
tak wiec szafy posprzatane na ogrodzie wiosenne porzadki zrobione :ico_haha_01: najchetniej wzialabm sie za malowanie ale ale mamy sie wyprowadzac wiec M by mnie zabil :ico_oczko:
Miszka milo cie widziec i natale taka rozesmiana slodka na maxa :ico_brawa_01:
a co do lotu to kurde ja w listopadzie zamias doleciec do poznania dolecialam do szczecina i to sama z Iga :ico_zly: pozniej siedzialam na lotnisku i autobusem 4h do poznania :ico_zly: zamiast w domu vyc o 20 bylam o 4 rano :ico_olaboga:
Wiolasuper zdjecia na nk :ico_brawa_01:
Aga Igusia tez z tych co jak sie pytam czy idzie lulu to juz stoi przy barierce od schodow :ico_brawa_01:

a co do nocnikowania to u nas 0 wielkie 0 nic a nic :ico_haha_01: no ale nawet jej nie sadzam narazie bo zimno i jak ma latac bez pieluchy to sie boje ze znowu sie rozchoruje a tego sie boje jak nie wiem :ico_chory:
jutro mamy 3 dawke szczepienia na HEP B :ico_chory:

a wlasnie Miszka szczepilas na swinska grype ????

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!
Już śmiało chodzę po forum!

25 sty 2010, 23:09

witam z wieczorka :)
?A jak z nocnikiem,bo u nas Natalia siada sama ale traktuje go jak krzeselko do siedzenia a nie do sikania.
fajnie,heheee u nas to Nicuś zamiast siadać pupą to próbuje tam nogami wejść,co ja go na nocnik to ten fik i nogi mi tam pcha no masakra ,ja nie wiem co on sobie myśli że to miska do moczenia nóg czy co ???? :ico_noniewiem: komicznie to wygląda
a co do prania to fakjtycznie ciągle sterta do prania i potem prasowania ! :ico_placzek:
yoanna tak to chodzi o to napromieniowanie,nie wiem wsumie tyle tylko co poczytałam na necie,ale masz racje jak pocztalam ile kosztuja takie badania w polsce to masakra i zdecydowałam że pojade,a małego zostawie u znajomych bo juz się zaoferowali więc ok,a potem mój sie nim do wieczorka pozajmuje i już,ja tu za to zapłace tylko 210koron to jest ok 100zł wiec ok a tu 210kr to tyle co nic to wsumie moja godzinka pracy bo babka płaci mi 200 na godzine!
dobra ide chyba lulu ,dyżur na dziś zakończony :-D

Awatar użytkownika
miszka

26 sty 2010, 12:18

a wlasnie Miszka szczepilas na swinska grype ????
No wlasnie nie szczepilam,mam wezwanie na 3 tygodnie temu.Szczerze mowiac zapomnialam o tym,ale zastanawialismy sie ciezko z Arturem czy ja szczepic i chyba zaryzykujemy i nie zaszczepimy poniewaz podobno swinska sie powoli cofa.Nie chcemy jej szczepic dlatego,ze to na swinska grype,tylko no wiesz,zawsze sie boimy powiklan po kazdym szczepieniu,a najbardziej autyzmu.Natalia nam odpukac w niemalowane,w ogole nie choruje,wiec mamy nadzieje,ze na swinska tez nie zachoruje :ico_sorki: Sami nie wiemy czy dobrze robimy,bo jak jednak zachoruje,to bedziemy sobie pluli w brode :ico_noniewiem:
Rany marta Ty juz za moment bedziesz podwojna mama,jak ja Ci zazdroszcze :ico_olaboga: Ja juz chyba nie bede miala drugiego.Aaaaa,nie znalazlam nigdzie informacji czy wiesz co bedzie?
ja nie wiem co on sobie myśli że to miska do moczenia nóg czy co ????
:ico_haha_01: No moze byc,oni chyba nie do konca wiedza jeszcze o co chodzi z tym nocnikiem,ale ja znalazlam na to taki sposob,ze postawilam go w toalecie i jak ja ide siku ona leci za mna ja siadam na kibelku,a ona zawsze -tak w pieluszcze,siedzi wtedy na nocniku,tak ze chyba kojarzy ze siusiu sie tam robi,ale jak go wynosze z toalety do pokoju,to koniec skojarzen.No nic musze w tym kiblu go trzymac i juz,tylko,ze troche mamy zimno w lazience i z golym tylkiem tam nie bardzo sie da.Wiec moje dziecko bedzie robilo w pieluche siedzac na nocniku :ico_olaboga:
zdecydowałam że pojade,a małego zostawie u znajomych bo juz się zaoferowali więc ok,a potem mój sie nim do wieczorka pozajmuje i już,ja tu za to zapłace tylko 210koron to jest ok 100zł wiec ok a tu 210kr to tyle co nic to wsumie moja godzinka pracy bo babka płaci mi 200 na godzine!
No i bardzo sluszna decyzja,widzisz,znalazlas wyjscie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sty 2010, 13:50

Agusia1982, tez mysle ze dobra decyzje podjelas !!!!
miszka, Podobno ma byc dziewczynka :-D Amy (iga mowi mimi :ico_oczko: )
my tez podjelismy w koncu decyzje ze nie szczepimy...jak zachoruje bede zalowac wiem ale mam nadzeje ze nie zachoruje !!!!
dzis mam wlasnie zaraz z nia 3 dawke na zoltaczke :ico_noniewiem: juz widze te cyrki :ico_olaboga:
A jak tam sobie radzisz z praca i Natala ??? wszystko juz pewnie masz zgrane na maxa

powiem wam dziewczyny ze do koku raczej kiepsko ale teraz to juz moz,na wszystko z tymi naszymi maludami robic :-D

Awatar użytkownika
miszka

26 sty 2010, 15:22

Podobno ma byc dziewczynka :-D Amy
Ale fajnie :ico_brawa_01: No i bardzo ladne imie wybraliscie :ico_brawa_01:
A jak tam sobie radzisz z praca i Natala ??? wszystko juz pewnie masz zgrane na maxa
U mnie wszystko co do minuty rozplanowane,jak z czyms zawale,to caly dzien mi lezy.Strasznie mam napiety plan dnia,ale juz ,jak sama mowisz jest latwiej,z takim starszym dzieckiem ,to inna bajka zupelnie :ico_sorki:
Sama soba sie zajmie,no i jakas komunikacja jest w koncu :-)
W sumie coraz spokojniej to moje zycie wyglada :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 sty 2010, 18:09

miszka, heheh no wlasnie Iga tez juz taka starucha :ico_oczko: a tu mi sie zacznie na nowo :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: nocki nie przespane ,kolki,zabki ...ale kurcze juz prawie zapomnialam jak to jest :ico_szoking:
jeszcze bede tu Wam narzekac za 4 miesiece :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 sty 2010, 22:48

Hej witam wieczorem kilka dni mnie nie było a wy tyle naklikałyście przeczytane wszystko ale jak to bywa za dużo informacji na raz do mojego małego łaba więc mi się poklikalo wszystko :ico_puknij:
Miszka Agusia witajcie :-)
no i tyle na dziś bo mnie już moj molestuję ze chce kompa :ico_zly:

[ Dodano: 2010-01-26, 21:49 ]
Miszka ale Natali i Kacperek podobni do siebie jak rodzeństwo :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
miszka

27 sty 2010, 15:07

jeszcze bede tu Wam narzekac za 4 miesiece
My sie cieszymy,bo bedziemy mogly sobie przy Tobie odswierzyc pamiec :ico_brawa_01:
Miszka ale Natali i Kacperek podobni do siebie jak rodzeństwo
Szok co nie?Ja tez to zauwazylam,nikt by nie wpadl.ze nie sa rodzenstwem.Ale jakos tak od urodzenia podobni byli,ale teraz to juz strasznie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 sty 2010, 15:07

adia26, witaj :-D jeszcze raz wszystkiego naj :ico_brawa_01: zyczenia zostawilam wczesniej na emigrantkach :ico_oczko:
kurde :ico_zly:
Iga ma ciagle goraczke po tym durnym szczepieniu spiaca i opiszczala :ico_zly:
innych obiawow nie ma wiec albo to po szczepieiu albo poczaek choroby dopiero... :ico_chory:

a ja dziewczyny zaczynam dzis odliczanie 120 dni do porodu :ico_haha_01:
mam wrazenie ze dopiero co odliczalysmy razem :-D
a tu ja znowu :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

lece sie troche polozyc bo igula tez juz spi :ico_sorki:

Wróć do „Przedszkolaczki”