oj niedawno to był dla mnie szzyt marzeń a teraz jest ok, dni, tygodnie lecąagniecha772 napisał/a:
wczoraj stukneła mi połowa
no to brawa![]()
![]()
ja też chce już połowę !
![]()
superja dzis zaczynam odliczanie od 120 dni do porodu
Dla mnie nie jest inaczej, dla mnie to też prawie szczyt licencjat, w mojej sytuacji, zdrowotnej i wogóle, tak tylko napisałam bo mgr to dziś mają prawie wszyscy, starzy, młodzi, mają studia i albo mają prace albo nie. a rozumiem że Ty robisz mgr?agniecha772, ja też z brzuchem broniłam licencjat. Dla mnie to jednak nie TYLKO licencjat, ale AŻ! Jestem z niego dumna i licze, że z magisterką pójdzie podobnie i również będzie bdb
no pewnie mam jabłeczikagniecha772 napisał/a:
Acha a ja dziś stawiam herbate bo wczoraj stukneła mi połowa, i jestem prze szczęśliwa
a ciacho się znajdzie jakieś do tej herbatki
wielkie brawa!!!!!!!!![]()
![]()
To fantastycznie, masz śliczną dziewczynkę i wczesna rehabilitacja jak widać pomogła,ale mamy dobrego rehabilitanta i jak widzisz Karolina jest w dobrym stanie jak na swoj stan zdrowia, goni swoich rówiesników i ma szanse z tego wyjas na tyle zeby ktos kto nie wie ze jest chora nie zauwazył ze jest.
no a Twój lekarz nie kontroluje Twojej wagi, ja już mam chyba około 4/5 kg plus mało mnie to cieszy, ale brzuszek już mam poważny, przy Tomku na samym końcu miałam 13 kg plus, prawie książkowo, mój lekarz co wizytę mnie ważyTeraz ważę ledwie 62 kg. Nie wiem co ze mną, apetyt mam, dzidzia kopniaki mi serwuje ale jakoś to i tak mnie niepokoi. Wypowiedzcie się na ten temat co myślicie, jak to u Was było?
julchik22Samanta, nic sie nie martw nie ma reguły na tycie w ciaze.. jedna kobieta przytyje 5 kilo a druga 25 ...
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość