witam,Nastoletnie matki coraz częściej spotykane.... Sama 7 tygodni zostałam mamą mam nie skończone 18 lat... czy tu na forum też są jakieś młode mamusie??;) Chętnie podzielę się opiniami;)))
Nie przejmuj sie bo ludzie sa pretensjonalni o wszystko a wielu z nich ma gorsze grzeszki na sumieniu a najbardziej wytykuja palcamia sie spotykam jeszcze z pretensjami ludzi obcych oraz niektorych z rodziny ze szkoly nie mam skonczonej
Dokladnie najwazniejsze ze chcesz skonczyc szkole a czy zrobisz to teraz czy puzniej to nie ma to takiego znaczenia a to ze kazda chwila jest cenna to fakt bo niestety przemija bezpowrotnie i kazdy dzien z malenstwem jest wyjatkowy A czy kolwiek mozesz zrozumiec swoich bliskich i troske ich o szkole bo bywa tak ze puzniej jest coraz ciezej oderwac sie od obowiazkow i wrocic do szkoly Ale mysle ze podobnie jak ja tez udowodnisz im ze nie potrzebnie sie martwia bo moze mysla ze odchowasz maluszka i dokonczysz swoja edukacje A tym czasem nie zwracaj uwagi na te ich komentarze i ciesz sie macierzynstwem w pelni Powozonkaprzeciez szkola mi nie ucieknie bo zostal mi tylko rok,a widze ze jakbym wrocila do szkoly to ucieklo by mi wiele wspanialych chwil.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość