Ja dziewczyny nie wiem w co rece wlozyc, wczoraj polozylam sie o 20 spac

No nic koniec narzekania ;) nie jem slodyczy juz chyba z tydzien! Ale mnie dzis trafia gdyby nie mroz juz bym miala kilka czekolad do okola siebie ;)
oby nie daj Bozealbo poczaek choroby dopiero..
Gdyby nie moja tusza to tez bym chetnia chciala miec troche ich kolo siebiegdyby nie mroz juz bym miala kilka czekolad do okola siebie ;)
no to zdrówka dla ciebie i żeby niuni przeszła wysypkawiec ja nadal mam kaszel a wiwi dostala jakas wysypke w piatek ide do lekarza bo nie mam pojecie co to jest najpierw bylo na policzkach a teraz juz na raczkach i nozkach
u nas bylo fajnie jak nie pracowałam, robił siusiu super fajnie, ale teraz jak mam mniej czasu aby go przypilnowac to tak jak u ciebie nocnik słuzy do zabawy głownie.A co do nocnika to wiwi zasiada na sekunde i ucieka zesika sie wszedzie tylko nie do nocnika on bardziej sluzy jako kapelusz i albo cala probuje sie w niego wcisnac
ojoj ja tam podobienstwa nie widze zadnegoAgusia, super fotki na n-k, nie moge jaki Nocolasek jest podobny do Erisia![]()
Oj zawsze sie cos do tych naszych maluszkow przypaletaA wiec ja nadal mam kaszel a wiwi dostala jakas wysypke w piatek ide do lekarza bo nie mam pojecie co to jest najpierw bylo na policzkach a teraz juz na raczkach i nozkach
Natalie ma zawsze taka wysypke na policzkach,jak czesto smaruje Emolium,to odrobine sie to wygladza,ale nigdy nie ma gladkiej buzkia swoją drogą to powiem ci że jakieś 2-3tyg temu mojemu Nicusiowi też wyskoczyła jakaś wysypka
No to super,jestescie na dobrej drodzeu nas bylo fajnie jak nie pracowałam, robił siusiu super fajnie
Brawo,ja chyba umre ze szczescia,jak Natalie pierwsza kupke do nocnika zrobiW kazdym razie najpierw kupa pozniej siku poszlo do nocnika
No to tak jak u nas,identycznieU nas z tym nocnikiem to nie za bardzo, maly sie nim bawi, zaglada na glowe, siada na niego tylem, ale na siku czy kupy nie robil jeszcze i nie bardzo che
Dziekujewitaj, milo Cie widziec, ale Natalie juz duza i jaka slodka jest
Haha dokładnie ciekawe jak będzie z czasemAle jakos tak od urodzenia podobni byli,ale teraz to juz strasznie
Dzięki Marta ja jakoś nie mam czasu na forum zajrzeć a na emigranki musiałabym z kilka godzin poświęcić by doczytaćjeszcze raz wszystkiego najzyczenia zostawilam wczesniej na emigrantkach
ale ten czas leci a powiedz dłuży ci sie jak przy pierwszeja ja dziewczyny zaczynam dzis odliczanie 120 dni do porodu
mam wrazenie ze dopiero co odliczalysmy razem
gratulację dla kumpeliDzis moja kolezanka urodziła syneczka, byla po terminie i nie pomogła prowokacja wiec zrobili jej cesarke, dziewczyna pisala ze strasznie ja boli po operacji, ale na szczescie wszyscy cali i zdrowi
Pati u mnie podobnie Kacper nie mówi mama tylko tata ,baba ,daj mu się zdarza często,ale ogólnie dużo mówi po swojemu a najczęściej to naśladuje nas chodzi o ton czasem tak gada jakby nas opieprzałU nas ok, maly dalej psoci, ale jest kochany, Erik tez malo mowi, praktycznie mowi tylko mama i to na wszystkich, nawet na sasiadakaka i koko i to sa jego slowa, troche mnie to martwi, ze nie mowi prostych slow, typu daj, nie, tak, ale moze taki jego urok, nie wiem czy mam sie martwic czy nie
Też nie ma do niej numeru długo sie już nie pokazuję może rzeczywiście skorbnij do niej na nkmoze do niej napisac na nk bo numeru nie mamchyba ze nie mam dostepu do neta
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość