cześć Dziewczynki
Udało się do Was wrócić jednak szybciej
, mamy już nowego kompa, bo tamtego to chyba się już nie opłaca robić, muszę tylko zgrać wszystko z dysków i idzie na złom. Tak jak myślałam, stęskniłam się za Wami strasznie
Jeszcze Was nie doczytałam, ale już się za to zabieram, o ile Dzidzia mi pozwoli
Tak w skrócie u mnie dużo zmian. 15 przeprowadzamy się, ale jeszcze nie wiemy gdzie
Prawdopodobnie do teściów. Choć mąż ma w piątek rozmowę w sprawie pracy, więc może się uda i będziemy mogli poszukać czegoś samodzielnego
Wikusia jest ostatnio marudna, bo nie chce pić tego hipoalergicznego mleka, teraz mamy z nią niezłą przeprawę. Na szczęście przez to wszystko mam więcej pokarmu w cycach, bo Wiki teraz woli cyckać
póki co mi nie chudnie, bo waży już 5390
Dziś byliśmy na szczepieniach i było całkiem znośnie, a tak się bałam
[ Dodano: 2010-02-02, 18:21 ]
Udało się doczytać
Witaj
geheimnis, super, że już z córcią wszystko w porządku, gratuluję i zdrówka życzę
Rybka, ja też mocno trzymam kciuki za Ciebie, abyś miała dużo siły i za Zuzię, żeby rączka szybko wróciła do pełnej sprawności
Shiva za pierwszy spacer
Super, że Justynka już się głośno śmieje, moja póki co tak nieudolnie się uśmiecha, czasem wychodzi to lepiej, czasem gorzej, ale ogólnie dość rzadko obdarowuje nas uśmiechem, więc na śmiech pewnie musimy jeszcze trochę poczekać. Trzymam również kciuki za lepsze noce, oby ich było jak najwięcej
anusiek, szybko Ci te kilogramy lecą
Fajnie, że wyjazd się tak udał. A co do zostawiania Dzidziusia samego, to ja też mam wyrzuty sumienia
To trochę głupie, bo przecież nic się jej złego nie dzieje... Także nie jesteś sama. Może spróbuj smoczka z Lovi - ja używam, choć moja to by pewnie wypiła mleczko też z wiadra i byłoby jej to obojętne, ale moje koleżanki też używają i sobie chwalą. Gorzej jeśli to nie wina kształtu a silikonu
meg, daj znać jak po wizycie u ortopedy
Pruedence, obyś szybko znalazła powód alergii synka. Wikusi już na szczęście schodzą te wstrętne krostki, więc to na pewno wina mleka modyfikowanego była.
[ Dodano: 2010-02-02, 18:37 ]
anetka607, ale wypasione zdjęcie dałaś na pierwszą stronkę