Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

19 lut 2010, 16:55

a Tobi to różnie. często lubi nóżkami się na samej górze brzucha wypchnąć. Jakby się odpychał w dół i potem nie mogę spokojnie siedzieć. Czasem mu się kopniaczek zdarzy, że brzusio zafaluje, ale też przechodzi do fazy rozpychająco-przeciągającej się.

idę się ubierać i wychodzę.
a jak mi się nie chce... :ico_olaboga: Ale muszę zapełnić lodówkę trochę.
do popołudnia :ico_papa:

wisnia3006, daj potem znać jak egzamin poszedł.

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lut 2010, 16:57

udanych zakupów tylko za bardzo nie dźwigaj :ico_nienie:

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lut 2010, 17:49

Kobietki alescie sie rozpisaly przez te pare godzinek :ico_olaboga:

waga dzidzi Julcia sie urodzila 3540 a mowili ze bedzie miala 3500 wiec trafili heheh jak na moj kanal rodny to mysle ze i tak za duza hihihi ale co zrobic , musimy przejsc to cierpienie :ico_oczko:

gozdzik, hehe no zupelnie to samo zdanie mam, bajka... :ico_puknij:

ruchy plodu moja dzidzka jest abrdzo zywiolowa w porownaniu do Julci i wogole calkiem inna, nawet to mnie zaskakuje ze moga byc takie roznice w charakterze hehe i to jest wlasnie taki cud tworzenia rodziny. Julcia mimo ze teraz jest zywa i taka mala akrobatka to jednak w brzuszku czuc ja bylo nieraz, ale nie az tak mocno jak czuje teraz nowa dzidzke, po prostu ta jest nawet jakby bardziej odwazna, czesto mi sie wydaje jakby ona po prostu w kolko sie obracala, hehe mini raczkowanie, nie boi sie machac nozkami i raczkami i pcha w nieznane, i tak zdecydowanie, to jest takie wspaniale a zarazem niezwykle ze juz teraz mozemy tworzyc obraz nowej dziecinki. Kiedy mysle o tej z mojego brzuszka to wyobrazam sobie ze w przyszlosci bedzie wlasnie odwazna, bedzie wiedziala czego chce i nie bedzie sie bac powiedziec swojego zdania. Zupelnie jak tatus :ico_oczko: A Wy macie juz jakies okreslenia zwiazane z waszymi kruszynkami z pod serca???

kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

19 lut 2010, 17:52

witam
gozdzik, witaj fajnie że juz jesteś w domu, gratuluje następnego tyg :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a ja dopiero zabiore sie za porzatki w kwietniu :-)

sytułacja z Madzą bardzo podejrzana tez nie spotkałam sie z uciskaniem pepowiny przez dzicko.. pozatym po co ja trzymaja do terminu przecież dziecko jest juz donoszone :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lut 2010, 18:42

moja dzidzia w brzuszku jest spokojna bardzo porównywalna z Julcia :-)

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lut 2010, 19:09

a moja się wydaje taka spokojna ale z przebłyskami szaleństwa :ico_oczko: czasem jak ma taki dzień to brzusio tylko podskakuje :-D a tak to sie tylko wypina w sam raz do głaskania - myśle ze to pleckami się wypina - bo czkawkę czuję na dole i gin powiedział, że ona już główkowo jest ułożona (ciekawe jak długo - czasem zdarzają sie psikusy maluszków :ico_haha_01: ) ehhh... nie potrafię sobie jej wyobrazić jak wygląda - jak widzę dzieci na ulicy czy w tv to zastanawiam się czy nasz mała taka będzie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 lut 2010, 19:16

:-) ja też nie moge sobie wyobrazić Naszego syneczka czy bedzie miał ciemne włoski czy jasne ..... jaki będzie

n
pozatym po co ja trzymają do terminu przecież dziecko jest juz donoszone :ico_noniewiem:
no właśnie to tez mnie dziwi ja od 21 tyg miałam prawie zero szyjki rozwarcie a po założeniu krążka wypościli do domu choc było duże zagrożenie porodem przedwczesnym
sama nie wiem co o tym wszystkim myslec bardzo to dziwne :ico_noniewiem:

uf.............ale sie objadłam zamówiliśmy sobie z mezusiem pizze ale była smaczniutka

lidziasc
Wodzu
Wodzu

19 lut 2010, 19:16

hejeczka

ale sie udenerwowalam dzidzia leniwa od rana
juz sie poszlam kompac ze do szpitala pojade ale kopnela 2x
echhhhhhhhhhh

ide sie polozyc i obsrwowac brzusio

potem was doczytam

Alkasbir
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lut 2010, 19:22

lidziasc
ja czasem tak mam że jak dużo się dzieje w okół mnie to nie czuję co z dzidzią, a potem się martwię, ale jak sie skoncentrujesz to zobaczysz, że wszystko ok - trzymam kciuki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2010-02-19, 18:24 ]
jaka u mnie odwilż - nie cierpię takiej pogody :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 lut 2010, 19:39

Alkasbir, a u nas znow burza sniezna :ico_olaboga: mam nadzieje ze w marcu juz cieplutko sie zacznie robic :ico_sorki:
lidziasc, ja wlasnie z tego powodu i zywiolowosci malej chce zakupic taki aparat do podsluchiwania serduszka, ale taki tani, jak juz dzidzia jest duza i dobrze rozwinieta to mam nadzieje ze i z tych tanszych bedzie slychac, przynajmniej bedzie pewnosc ze jak cos zacznie slabnac to myk do szpitala i tyle :-D :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”