Ja właśnie pytałam, mówiłam, ze chcę pastę dla dzieci,to oni,że nie mają takich tylko od 2-go roku zycia, a jak pytałam o tą szczoteczkę na palec to oczy robili, wyobraźcie sobie, że jak powiedziałam, że Otrivin robi sól fizjologiczną to mi wierzyć nie chcieli, a w Toruniu to od roku ją kupowałam,takie miasto.
Spacer mi się udał i mam super fotki jak mi się uda to wam je zgram, jedna jest najlepsza, karmiłyśmy te kaczki, po jednej stronie ulicy, patrzę a przez pasy idą kaczki

, kurcze myślałam, że pęknę, kaczki na przepisach się znają, M zrobił fotkę i mówię, no nie muszę pokazać jakie to w Polsce cuda się dzieją

. Ja jutro do pracy, aż nie chcę mi się myśleć, a jeszcze okres dostałam, brzuch mi pęka i cała nerwowa jestem

, ale za to dziś pokazałam przez neta Izę babci i płakała ze szczęścia, przyjedzie za 3 tygodnie, cieszę się strasznie, tylko mi mama coś już zaczyna chorować ma takie skoki ciśnienia raz 60/90 raz 60/170, tak jednego dnia, mówi, że chudnie, oj to chyba najlepsza metoda na zrzucenie wagi, a moja mama ma 160cm wzrostu w butach i nie pełne 60kg, jak ona mi zacznie chudnąć to nic z niej nie zostanie,ja wiem,że to już może gdzie-nie-gdzie strzykać, czy coś bo moja mama ma 56 lat, ale jednak trochę mnie martwi, a mamę mam dziewczyny naprawdę super.
Dobranoc, mam nadzieję, że Iza się zlituje i da mi pospać. Pa