Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lut 2010, 10:52

Qanchita, a to moja ulubiona książka Małgorzatko :-D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lut 2010, 11:41

no to najlepszego !!!!!!

Awatar użytkownika
sylwia.uk
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

22 lut 2010, 13:38

zborra :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Obrazek

Qanchita

Wszystkiego Najlepszego Obrazek

Pozdrawiam wszystkie brzuszki i trzymam kciuki za was :)

Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

22 lut 2010, 14:24

Qanchita, a to moja ulubiona książka Małgorzatko :-D
Hehe... mojego męża również :ico_oczko:

I dziękuję za życzenia :ico_sorki:

hormiga
Papla
Papla

22 lut 2010, 16:29

Qanchita, najlepszego z okazji imienin!!!! Chyba wiadomo czego ci w tej chwili najbardziej życzę... :-D :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

sylwia.uk, a czemu już tu z nami nie piszesz?

zubelek jak miło cię tu widzieć.... Bardzo ci zyczę synusia, niech się mąż stara, mam nadzieję, że psychicznie dobrze się czujesz, bądź tu z nami i kibicuj jak najczęściej, potem my będziemy wszystkie kibicować Tobie!!!!

Ja się nie pcham w kolejkę, poczekam na swoją, już mi niewiele zostało, ściskam teraz kciuki za Qanchitę i riterkę. Nie dajcie się dziewczynki, przyjcie do przodu :-D Qanchita a jak się w ogóle czujesz wiedząc że twój dzien już tuż tuż - no i że to będzie właśnie ten dzień? Ja się już nie mogę doczekać, jak nam napiszesz o ślicznej Jolce po drugiej stronie brzucha... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

U mnie wczoraj i dziś spokój, w nocy obudził mnie ból brzucha, trwał 2 godziny, ale ból ciągły, nie skurcze. Ja myślę, że moja macica tak ćwiczy i ćwiczy i 5 marca będzie gotowa :-D Byle nie dużo dłużej, bo już tęsknię za moim Synkiem...

Awatar użytkownika
sylwia.uk
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

22 lut 2010, 16:40

hormiga, tak konkretnego powodu to nie mam,ot tak sobie przestałam pisać.
Jakos tak wyszło :ico_wstydzioch:

hormiga
Papla
Papla

22 lut 2010, 18:01

sylwia.uk, ach Ty łobuziaku, tak sobie? To może teraz do nas wracaj, miło jak jest nas więcej!!! Jak się czujesz w ogóle? I na kiedy masz termin dokładnie, to dopiszę cię do tabelki na 1 stronie :-D

Awatar użytkownika
sylwia.uk
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

22 lut 2010, 19:24

Jak ja sie czuje? Jak wielka orka :ico_olaboga: przytyłam 20kg. Ta końcówka jest najgorsza dla mnie. Mam symptomy przepowiadajace poród,ale tak samo miałam z Łukaszkiem,którego urodziłam tak jak Natalke zresztą po terminie. Teraz też pewnie urodze po terminie. Termin mam na 11 marca.
Musze sie nacieszyc brzuszkiem :ico_ciezarowka: bo to moja ostatnia ciąża.
Chciałabym juz byc po porodzie tak jak i wy pewnie.
Spakowana do szpitala jestem,wszystko praktycznie dopiete na ostatni guzik pozostaje czekanie. Moja mama w niedziele do Nas przylatuje więc po niedzieli mogę się rozdwajać :-D
Ale nie będe taka,nie wepcham sie w kolejke :-D poczekam na swoją kolej.

Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

22 lut 2010, 21:23

Qanchita a jak się w ogóle czujesz wiedząc że twój dzien już tuż tuż - no i że to będzie właśnie ten dzień?
Hormiga cieszę się ogromnie i czekam na ten piątek :ico_sorki: Chociaż coraz częściej myślę o tym, że życie spłata mi znów psikusa i Jolka fiknie główką w dół w ostatniej chwili. A wtedy odeślą mnie do domu i będą kazali czekać na naturalne rozwinięcie porodu...czyli do 42 tc :ico_szoking:
Musze sie nacieszyc brzuszkiem :ico_ciezarowka: bo to moja ostatnia ciąża.
"Człowiek myśli, Pan Bóg kreśli " :-D

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

22 lut 2010, 21:32

hej
sylwia.uk, witamy po latach :-D
my po wizycie no i jutro idę do szpitala :ico_zly: ogólnie mała jest mała więc już trzeba powoli działać, najpierw badania ktg po 3x na dzień ciśnienie i cukry a później próba z oxy (co mnie przeraża, bo ostatnio się bardzo męczyłam po niej i 3 dni rodziłam, więc jestem w panice lekkiej) no i ponoć w tym tygodniu powinnam urodzić, zobaczymy, trzymajcie kciukaski, mam nadzieję, że będę miała neta i będę się odzywać, matko czy ja już wszystko mam :ico_noniewiem:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”