hej kochane
witam wtorkowo i bardzo dobrze humorzaście
dziś Marcin zwinął Jagę na cały dzień wiec mam full wolnego czasu. tymek jest jak jaga z okresu niemowlecego - tylko je i śpi, robi sobie 2-3 godziny czuwania i tyle, w zwiazku z czym gdybym miała jedno dziecko to bym sie teraz nudziła jak mops
zdążyłam okna już wymyć i łazienkę wypucowac, wstawiłam dwie tury prania, jeszcze odkurzanko i mycie podłóg i domek bedzie lśnił a ja wyleniuchuję sie troszkę
novac no my dzis właśnie zaczynamy werandowanie i za 2-3 dni jak pogoda bedzie sie taka ładna utrzymywać wybedziemy na pierwszy spacerek
a co do snu - to ze wzgledu na tą żółtaczkę musiałaś Małego budzić? bo mi w spzitalu tymek po 5-6 gdozin nawet spał, ale pod zadnym pozorem nie kazali mi go wybudzać. dziś w nocy mieliśmy jedna pobudkę, ale za to aż na godzinę, bo tymkowi przywidziało się być towarzyskim, ale potem na kolejne 4h poszedł spać, wiec dzis wyspana jak mopsik jestem
co do alergii i wrażliwosci na pokarmy - to u jagi dopiero na przełomie 2 i 3 m-ca życia sie ujawniła, na razie i na koli i na alergie jeszcze za wcześnie.
novac no to super, ze juz lepiej sie czujesz
pewnie ulga, ze hej, hm? mnie od dnia porodu nic nie boli, ale za to nieziemsko krwawię
z Jagą trwało max. tydzień a teraz niby się kończy, nic nie ma by po chwili fontanna poszła
aaa...zaraz nadrabiam zaległosci ze zdjeciami
[ Dodano: 2010-02-23, 09:51 ]