basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2010, 08:48

witam
dziś znów dzień bez mdłości
mysle ze tak juz bedzie bedziesz miala przerwy w wymiotach :ico_oczko: az w koncu znikna na zawsze :ico_sorki:
wczoraj pobrali mi krew wynik za 3 tyg
a czemu tak dlugo musisz czekac??

moja kochana iskierka jeszcze spi a ja juz zjadlam sobie banana iiii i co zamiast isc pod prysznic to musialam najpierw tutaj...... ach to uzaleznienie chyba.

moj brzusio juz sie zaokraglil ladnie :ico_brawa_01: i jeden kopniaczek raz na jakis czas przydal by sie :ico_wstydzioch:
z zuzanka nie pamietam od kiedy zaczelam czuc tak moze wlasnie od 16 tygodnia tak co 2-3 dzien a potem od 18 to juz codziennie :ico_oczko:
dobra lece milego dnia zycze
i przywoluje inne dziewczyny bo nas znow zaniedbaly :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
sylwia78
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 lut 2010, 09:10

Dzien dobry
Nie zaniedbaly tylko zabiegane, ja ostatnio mam bole brzucha ale to chyba dlatego ze mam problem z zaparciami, nie wiecie co moze pomoc?W czwartek mam wizyte , wiec sie zapytam lekarza,ale moze wy cos wiecie?jem duzo owocow, musli, nie wiem co jeszcze mam robic.Zus zalatwiony, jutro usg i juz siedze jak na szpilkach))))

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2010, 10:06

hejas
sylwia78, ja tez mam ten sam problem. Piję duuużo wody, też jem musli, dodatkowo kupilam sobie activię (kiedyś pomagała), ale u mnie najlepiej pomaga ruch. Tylko jak tu spacerowac, kiedy tak zimno i nieprzyjemnie :ico_zly: ? U mnie dzis pada deszcz, no i wieje wiatr (choć tutaj w zasadzie to normalne :ico_oczko: )

Odebrałam wyniki badań, chyba wszystko oki, choć tam gdzie jest badanie moczu mam jakąś info o strzępkach grzybni :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
sylwia78
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 lut 2010, 10:45

Dona a sprawdzalas w google, ja tam wszystko sprawdzam ,tylko wiesz z doza niedowierzania ,bo czasem takie rzeczy wypisja ze mozna pasc, ty mowisz o ruchu , ja mam nakaz lezenia ,wiec tak nie bardzo ale mam nadzieje ze po czwartkowej wizycie juz bedzie lepiej , tez mialam robione badania tydzien temu ale moje wyniki ida od razu do mojej poradni(podobno panie wariowaly jak cos bylo nie tak i w ramach spokoju ciezarnych), wiec nie wiem jak wyszly ,lekarz wszystko mi powie
Ja mam dzisiaj gulasz na obiad))))
wczoraj bylam w hurtowni dzieciecej z kolezanka i gdyby nie brak kasy wyszlabym z wyprawka, ale mialam tez porownanie ,bo lozeczko ktore widzialam w hurtowni (prawie 500zl) i to samo na allegro(niecale 350)

Awatar użytkownika
zuzab
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

23 lut 2010, 11:03

Witam się z Wami ,a ja nie mogę ostatnio się zalogowa na forum bo coś nie działa tak jak trzeba i teraz mi się udało więc jestem ,u mnie po staremu ,córka dzwoni codziennie ,zadowolona ,ja mam pełen luzik w domciu , mąż w pracy a ja wezmę się chyba za szycie firan do salonu bo kupiłam chyba z 3 tygodnie temu i jeszcze leżą nieruszone a na święta bym je chciała miec gotowe a to już za miesiąc i tydzień ,więc przeleci :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Tweety123
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2010, 12:41

Tweety123 napisał/a:
wczoraj pobrali mi krew wynik za 3 tyg
a czemu tak dlugo musisz czekac??
tyle trwa hodowla w badaniu cytogenetycznym :ico_haha_02:

a na zaparcia jabłuszka polecam, no i na mnie działa poranna kawka :ico_oczko:

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2010, 14:39

zuzab, ale zazdroszcze ci tego szycia...ja nie umiem :ico_wstydzioch:

sylwia78, no faktycznie , zapomniałam,ze ty musisz leżec, gapa ze mnie :ico_wstydzioch:

Powiem Wam szczerze,ze ja łóżeczko kupiłam używane za 100, najbardzie zadowolona jestem z fotrlika do karmienia, tez używane, ale nic a nic nie było zniszczone ,za 70zł, jeszcze na gwarancji. No i fajnie miałam z ubrankami, w zasasadzie przez te całe 2 lata nie kupowałam dużo, bo bianka miała rzeczy po mej siostrzenicy.

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2010, 14:51

ja ostatnio mam bole brzucha ale to chyba dlatego ze mam problem z zaparciami,
pomagaja, kiwi, pomidory, mozna kupic czopki glicerynowe.

Awatar użytkownika
sylwia78
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

23 lut 2010, 15:29

Ja za lozeczkiem i stolikiem do karmienia tez chce popatrzec w komisie, tutaj w Rumii jest fajny i polecany przez inne dziewczyny
Basiu24 ja kiwi i pomidorow juz probowalam , zobacze te czopki no i zapytam lekarza w czwartek
Ja dzisiaj jakas zamulona jestem, niby wyspana niby nie, czasem juz sama nie wiem.
Mam nadzieje ze jak przyjdzie prawdziwa wiosna to i ja sie inaczej poczuje.

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lut 2010, 16:09

zobacze te czopki no i zapytam lekarza w czwartek
w ciąży z bianką ginka przepisała mi lactulosum, to jakas zawiesina czy coś innego w płynie, ale , jak to u mnie bywa, po wizycie u lekarza wszystko minęło :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”