Awatar użytkownika
Qanchita
Trzy tysiące lat minęło...

24 lut 2010, 21:06

U ciebie to już normalnie tykanie zegara słychać :ico_szoking: :ico_szoking: 1 noc i jeden dzień został :ico_szoking: Ale fajnie...
Hormiga, budujesz napięcie!
A ja próbuję ogarnąć wszystko przed piątkiem. Miałam już nie prać a jeszcze dwie pralki załadowałam :ico_noniewiem:
Jutro ostatni dzień, więc trzeba chatkę ogarnąć i ojejku... czy o czymś nie zapomniałam ? :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2010, 22:11

oczywiscie zeby lepiej posiedziala
napewno z tydzien do 6 marca ale znając mnie to sie bede kulac z tym rozwarcie do 42 tc :-D

chociaz nie ukrywam ze perspektywa porodu 3 kilowego dziecka mnie kusi i stwarza niezłą perspektywe

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

24 lut 2010, 22:46

witam wieczorowo.
otóż wizyta szybka. na fotelu głównie. cytologię mi zrobiła ginka, czekamy na wyniki. Pozamykana jestem na 4.spusty, mały wciąż pikuje główką w dół, nóżkami żebra okopuje. Widziałam Tobiego serduszko jak ładnie pukało i pęcherzyk - akurat był pełen bo powiększony ;-)
poza tym, zwolnienie przedłużone o miesiąc, więc kolejna wizyta 24.03. oby już z wieściami, że można się rozpakowywać. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lut 2010, 22:57

Qanchita, będzie dobrze, wszystko gotowe a jak nie to się dorobi!
super wieści dziewczynki :ico_brawa_01:
u mnie nadal cisza więc idę spać :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Qanchita

25 lut 2010, 12:09

Dzień dobry :ico_ciezarowka:

Co za dzień. Od rana miałam już koleżankę na kawie. Obleciałam z odkurzaczem mieszkanie i jeszcze te okna muszę odświeżyć bo jutro już wielki dzień :ico_sorki:

A Riterka dostaje właśnie oksy, więc może druga dzidzia nam się na forum pojawi :ico_brawa_01:
Trzymamy kciukasy :ico_brawa_01:
kolejna wizyta 24.03
Jejku jaka ta data odległa :ico_oczko: Może nie doczekasz tej wizyty i dzidzia wyskoczy ciut wcześniej żeby na święta zdążyć ;)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

25 lut 2010, 12:18

Jejku jaka ta data odległa :ico_oczko: Może nie doczekasz tej wizyty i dzidzia wyskoczy ciut wcześniej żeby na święta zdążyć ;)
och, nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, żeby Tobi już w święta był z nami :ico_sorki: dobrze, że muszę zabierać się za pranie i ostateczne zakupy dla małego od połowy marca, to może jakoś czas szybciej zleci. choć i tak mały jeszcze optymalnie 3.tygodnie dobrze by było gdyby posiedział. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Qanchita

25 lut 2010, 12:47

tibby, masz racje, niech siedzi do 37 tc:)
A potem wyskok :ico_dziecko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

25 lut 2010, 13:21

A potem wyskok
później chyba będę seksikowała się z moim M. codziennie żeby choć rozwarcie jakoś przyspieszyć, jeśli do tego czasu nic się nie ruszy :ico_haha_01:

hormiga
Papla
Papla

25 lut 2010, 13:34

witam się!

tibby :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za wieści po wizycie. Jeszcze masz czas, więc dobrze żeś pozamykana na klucz :-D Myślę, że lepiej na spokojnie wszystko dla Tobiego przygotować...

Qanchitaszalona kobieto! Już cię widze jak w ferworze walki latasz ze ścierą, ale z oknami to juz może daj spokój...Rany jak się cieszę tym twoim jutrzejszym pójściem do szpitala...jak to szybko zleciało, nie? Już za chwileczkę będziesz mieć swój cud...

Ciekawe ile jeszcze ja poczekam i ile razy wkurzę się na teściów i rodziców, którzy dzwonią codziennie. Cholera mnie bierze. Przecież jak bym rodziła to bym im dała znać chyba nie???????????/ Nie zachowam tego w tajemnicy!!! :ico_zly: :ico_zly: Pytania typu:" jak się czujesz, boli coś, masz skurcze, dajesz radę" doprowadzają mnie do szału. Ludzie mają coś ze łbami. Kurde. Musiałam się wyżyć.Przepraszam :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

25 lut 2010, 13:45

Myślę, że lepiej na spokojnie wszystko dla Tobiego przygotować...
tak, to zdecydowanie racja :ico_sorki: tymbardziej, że jeszcze nie mamy wózka, wanienki, aptecznych rzeczy dla Małego i pieluch. Trochę jeszcze musimy pokolekcjonować ;-) Ale na szczęście wypłata już 10-ego, więc coraz bliżej kolejnego szału zakupów :ico_haha_01:
Qanchita, dawaj znać na bierząco co tam ci robią. w razie czego masz nr tel do dziewczyn? bo chyba nas - kwietniówek - nie zostawisz w niepewności do wieczora?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”