I ja sie witam - u nas tez wietrznie. Nina byla dzisiaj ze mna na obydwu uczelniach, zalozylam jej folie na wozek w koncu bo wialo tak,ze z koszyka z wozka wywialo nam biszkopty i wciagu kilkunastu sekund znalazly sie jakies 100 metrow od nas wiec nawet nie probowalam ich gonic ;)
Wrocilysmy po kilku godzinach - jazda autobusem z mala i tramwajem to koszmar. Nie chce usiedziec w miejscu wiec caly czas musze ja zabawiac - dobrze ze sie daje, ale zaczela mi wywalac rzeczy z torebki na buty jakiegs chlopaka i musialam z jego butow zbierac chusteczki itp

Do tego promotor mowi ze go denerwuje moje przychodzenie kiedy mi sie podoba - no nonono, kiedys jechalam specjalnie do niego ponad 2 godziny w jedna strone, bo kazal mi przyjechac i paru innym osobom in a miejscu okazalo sie,ze go nie bedzie bo nie zdazy wiec specjalnie zostawilam nine u tesciow i zaplacilam za prawie 5h jazdy autobusem na darmo

W ogole dzis czytalam o fajnej metodzie usuwania blizn i przebarwien - laser fraxel :) myslalam,ze sobie zafunduje na twarz bo nigdy nie mialam idealnie gladkiej i zostaly mi blizny po moim wyciskaniu, i cena jednego zabiegu 2000zl

Shoo a jak Twoje buty? Ilekros mysle zeby oddac buty do szewca przypomina mi sie ten Twoj szewc - zawias :) ktory tyle buty naprawia