Dziś był całkiem miły dzień
Bo odwiedziła mnie koleżanka z dzieciństwa, która od 5 lat w Niemczech mieszka. Jak zwykle było wesoło
Uwielbiam ją i cieszę się, że dalej mamy tak dobry kontakt. Wikusiela dzisiaj bardzo grzeczna, kochana dziewczyneczka. Mąż poskładał dziś kilka CV, więc może coś się ruszy
Co do pielęgnacji skórki, to lekarka zaleciła dodatkowe natłuszczanie oliwką lub balsamem, mimo stosowania Oliatum do kąpieli.
moj by poszedl ale pracuje w budowlance a ze zima jest wyjatkowo dluga w tym roku to siedzi w domu
a to zupełnie co innego
anusiek, koniecznie się pochwal chustą
A z tymi leginsami to baaardzo dobry pomysł, też coś czuję, że te nowe jeansy szybko pójdą w odstawkę. Już ważę o 2 kilo mniej niż przed ciążą, ale co z tego skoro ten brzuch wygląda tragicznie jak ubieram ciuchy sprzed ciąży
Po co robić jakieś akcje promujące posyłanie dzieci do przedszkola
Święta prawda, to jakaś żenada!
leona, ja też ubieram bardzo podobnie moją córcię, chyba nie ma co przegrzewać dzieciaczków. Jak wracamy, to zawsze jest cieplutka, więc chyba jest ok
Witaj
Judka Wpadaj do nas jak najczęściej
lilo, moja Wika też wstaje koło 6-7. I później trudno jej zasnąć, ale jak się uda, to śpi jeszcze ze 3 godz. Ślicznie się twoja Niunia uśmiecha
Julka ma taki biały języczek, czy zdjęcie jest prześwietlone?
Pruedence, trzymam kciuki żeby Tosię przyjęli do przedszkola
super, że chodzisz na aqua aerobik