novac to może nie musisz dokarmiać Małego, twoje mleko powinno mu wystarczyć jak tak długo po nim śpi. a to, ze Maluszki wciąż chca jeść i niby przy cycu wisieć to bardziej potrzeba bliskosci niż głód Tymek tez tak ma - je do oporu aż mu się ulewa,w brzuszku i buźce nie mieści, ale nadal by ciągnął byleby przy cycusiu siedziec ale wypracowujemy sobie mechanizm zastępczy - zamiast wisieć na cycu lezy sobie na brzuszku na moim brzuszku przez kilka minutek i potem mogę go odłożyć do łożeczka, w którym grzecznie zasypia bo niestety smoczka nie chce a wolałabym już jego od kciukia, którego zcasami pozera
a wiesz - z jednej strony dobrze, ze do butelki też przekonany bo jaga jak zeszła z cycusia butelki z mlekiem juz nigdy nie zaakceptowała co najwyzej raczyła herbatke z niej wypić
helen no twoja Malutka to juz duża dziewczynka i ma status niemowlecia juz a dopiero co sie rodziła
karmelka a co u was kochana? jak Filipek się sprawuje?
ja w końcu szralotke z piekarnika wyciągnęłam, Młody przed chwilką zasnął to moze też sie troszkę legnę zeby odpocząć