dziękuję wszytskim za odpowiedzi i pomoc..w zasadzie to jest dla mnie bardzo trudna decyzja...wiekszość mowi zeby nie wyjezdzala ..nie mam gawrancji slownej..nie wierze w takie cos o to chodzi..ale trudno teraz jest zanlezc dobra prace za granica ..
dziewczyny opowiadaly ze nauczyly sie jezyka mniej wicej w 2,3 miesiace i nadal sie doksztalcaja ..nawet mam kontakty na NK i moge z nimi pogadac maja tam zdjecia ze sa we Wloszech i wogole fajnie jest..propozycja mnie korci..
i definitywnie pisza ze to nie praca dla prostytutki !! poprostu we wloszech kluby maja taka specyfike, ze dziewczyny musze zatrzymac klienta jak najdluzej to ich praca aby zostal w barze, pubie zeby wrocil ponownie do lokalu oraz zeby wydal jak najwiecej w klubie..
powiem wam szzcerze ze gdybym miala jechac z wieksza grupka dziewczyn moze bym pojechala...ale sama sie jednak boje
[ Dodano: 2010-03-09, 15:20 ]
GAbi
nie da rady sprawdzic firmy..zalatwia to poprostu jakas dziewczyna i umowa jest podpisywana na miejscu we wloszech z tego co mowia..
[ Dodano: 2010-03-09, 15:22 ]
Blanka 26
moze zle sie wyrazilam "zabawiac" znaczy sie milo spedzac czas rozmawaic tanczyc tak jak w polskich klubach tyle ze sie na tym zarabia bo klienta trzeba niby przy sobie jak najdluzej przytrzymac ..jak bedzie nachalny odchodzi sie..tak mi tlumacza laski ktore sa po doswiadczeniach przezyciach z tej pracy..
[ Dodano: 2010-03-09, 15:29 ]
Gosia888
w zasadzie masz racje nie mam gwarancji..dziewczyny piszą "Nie no co ty, wloski jest prosty a ja dalej;kali jesc, kali pic"
"Mi czesto nie wierza ze nie sypiam z klijentami
Bo sa przekonani ze wszystkie daja
Ale nie ma co sie oszukiwac...duzo lasek daje "
i takie tam..ale to tylko ich pisanie nie mam pewnosci ze to prawda
ale niby mowia kto nie ryzykuje ten nie ma no i wlasnie tu sie nawija pytanie co dalej
[ Dodano: 2010-03-09, 15:34 ]
nie wiem czy moge wkeic i wam pokazac link ktory znalazlam odnosnie pracy
ocencie same prosze i poradzcie
link został usunięty przez obsługę forum