Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

15 mar 2010, 14:25

też strasznie żałuję, ale jeszcze nie wszystko stracone. może w tej Biedronce dostanę ten specjalny krem. Trzymajcie kciuki, bo zaraz czas wychodzić na autobusik.

Dziś w nocy tak mnie brzuch jak na okres bolał, że się zdziwiłam. Na szczęście przeszło i teraz takie minimalne bóliki czuję. Da się wytrzymać.

Prańsko wciąż dosusza się na kaloryferze. Dziś chyba poprasuję sobie pieluchy tetrowe i te bodziaki które już wyschły..

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 mar 2010, 14:26

gozdzik, to ja przed ciaza, normalnie chodze w takim bardziej balonowych ciuchach ale tu widac mnie z boku jak sie krecilam w kolko i sukienka przy ciele, wtedy warzylam 47 kilo :ico_szoking: teraz mam 68,9 na plusie :ico_brawa_01: w poprzedniej ciazy przytylam do 75 kiloskow o ile dobrze pamietam i zrzucilam wszystko ale tamtym razem waga sie rozlozyla na calym ciele - na twarzy tez wiec zaczynam sie zastanawiac czy mi ten tluszczyk z tyleczka i brzucha zejdzie :ico_noniewiem: ale planowalam jezdzic na rowerze bo mamy tutaj dobre warunki dla rowerzystow wiec mam nadzieje ze bedzie wsio wzio :ico_brawa_01:
Obrazek
Obrazek
ale A. siostra tez mi mowi - co ja narzekam ze nie widac po mnie ze przytylam hehe to chyba tak jest ze jak sie samemu spojrzy w lustro i oceni kilogramki na plusie to jak takie anorektyczki oceniaja siebie hehehe - jaka ja jestem gruba :-D ale po ciuchach tez widze, bo wczesniej uzywalam rozmiar XS zawsze najmniejszy jaki mozliwy, a teraz te rozowe spodnie w paski sa L ( nie sa ciazowe tylko z normalnej kolekcji )

[ Dodano: 2010-03-15, 13:27 ]
P.S prosze sie nie smiac z mojego wyrazu twarzy na tych zdjeciach!! hehehe :-D

[ Dodano: 2010-03-15, 13:33 ]
tibby, trzymam kciuki za krem! Co do tych boli menstruacyjnych to jak mnie napadaja to sie klade i przechodza, zazwyczaj mnie nachodza jak cos wiecej robie lub czyms sie stresuje, najlepiej sie wtedy polozyc bo moga wlasnie skracac szyjke :ico_oczko: ostatnim razem jak sie stresowalam wynikami krwi to dwa bite dni lezalam i dopiero po dwoch dniach przeszly, a juz myslalam ze bede musiala do szpitala jechac sprawdzac, ale od tamtego czasu tylko pojedyncze mnie lapaly, lepiej dmuchac na zimne i sie polozyc a jak bedzie ich za duzo to sprawdz u lekarza czy ci sie szyjka moze nie skraca :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2010, 14:56

faktycznie bardzo szczuplutka jesteś :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

15 mar 2010, 15:45

MamciaKochana, ty chudzielcu!!! :ico_haha_01:
Ja rozmiar L to przed ciążą darzało się, że nosiłam.

Aten ból to mnie złapał jak wróciłam po drugim nocnym sikańsku. Opróżniłam pęcherz, położyłam się i BACH! ból przyszedł.

Krem kupiony, teraz się studzi.

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 mar 2010, 15:50

gozdzik, tibby, ach tak, chuda laseczka ze mnie byla :-D :ico_brawa_01: jak nieraz spojrze na zdjecia to az wzdycham, a teraz to A. musi mnie pchac reka zebym sie wygrzebala z samochodu :ico_szoking: :-D i jak go ostatnio bierze na refleksje ze ostatnio seksualnie za bardzo sie nie spelniamy to tez mu pokazuje zdjecia z Paryza z zeszlych wakacji zeby wiedzial na co czeka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2010, 15:51

a tak dumam kupujecie karuzele do łóżeczka :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

15 mar 2010, 16:33

a tak dumam kupujecie karuzele do łóżeczka
ja miałam w komplecie z łożeczkiem od razu, więc nie mam tego problemu. :ico_sorki:

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

15 mar 2010, 16:42

a tak dumam kupujecie karuzele do łóżeczka
ja nie planuje takiego zakupu... moze corka dostanie od kogos a jak nie to sie obede :-D

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 mar 2010, 16:49

gozdzik, ja dostalam od kuzynki ktora kiedys kupila moja mama w prezencie:)

w srode pokaze wam zdjecia calego pokoju Zuzi maz ma wszystko skrecic ponaklejac naklejki na sciane i lampke powiesic

Awatar użytkownika
MamciaKochana
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 mar 2010, 17:15

gozdzik, ja planowalam kupic ale uzywam na poczatku kolyski wiec nie bedzie gdzie przymocowac, chyba ze da sie zamontowac nad przewijakiem. Za to wyszedylkowalam taka poduszeczke w ktora chce wsadzic pozytywke :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”