dosc mam juz tego iplusa
 dosc mam juz tego iplusa   
 [ Dodano: 2010-03-16, 08:05 ]
a mi juz przeszła wczorajsza niestrawnosc... nareszcie

dosc mam juz tego iplusa
 dosc mam juz tego iplusa   

oj zembolemu dalam gryzaczka i sama nim tarlam to wodac ze ulge przynioslo
 dobrze że gryzaczek ulge przyniósł
 dobrze że gryzaczek ulge przyniósł 
to wesoło sie zapowiadaprzyjechac kumpela z 9 miesiecznymi blizniakami

Pozniej idziemy na spacerek. A ja na 13 jade do fryzjera.
 Pozniej idziemy na spacerek. A ja na 13 jade do fryzjera.   
  Pewnie ze wkleje zdjecie. Ja tylko ide sciac.
  Pewnie ze wkleje zdjecie. Ja tylko ide sciac.  

ale fajnie miec takiego kochanego mezusia - wiedzial ze po calym dniu mam dosc i przejal obowiazki - dzieki mu za to
 ale fajnie miec takiego kochanego mezusia - wiedzial ze po calym dniu mam dosc i przejal obowiazki - dzieki mu za to 

)
 ) 
 jeszcze troszke i da rade , mój lenuszek wwcale się tym nie interesuje , woli robić mostki i tak przy tym sie skręci ,że az nienaturalnieA wczoraj lezała na bruszku. Juz prawie a by sie z brzuszka przekreciła na plecy

moj mezus kochany kazal mi isc spac a on sam sie zajmie mala
 dla męża
  dla męża  
 pokazujcie sie po fryzjerzeA ja na 13 jade do fryzjera.

Lecę ogarniać chatkę, bo o 11 ma koleżanka przyjść
super dzionek się zapowiadadzis ma do mnie przyjechac kumpela z 9 miesiecznymi blizniakami, wiec bedziemy miec wesolo

wszyscy kaszlą
  wszyscy kaszlą   to wszystko przez tą pogode!!
  to wszystko przez tą pogode!! śliczne!!!
  śliczne!!!ja wiem że te schematy to głupota ale ja bez nich to byłabym kompletnie zielona i raczej ciężko by było. Tylko przyznam się że biore je jako schemat a swoje zawsze dodaje bo przecież od scheamtów moża torszke odchodzić.Już schemat na lodówce powiesiłam
ciekawe czy już dają ostro popalić9 miesiecznymi blizniakami
 daj znać jak tam przeżyliści
  daj znać jak tam przeżyliści   
  ciekawe cz już będzie że zima sobie odpuści całkiem. Oby!!!
  ciekawe cz już będzie że zima sobie odpuści całkiem. Oby!!! 

bo gdy gotowałam razem np marchew dynie i ziemniaka to sie okazywało że marchew była miekka dynia rozgotowana a ziemniak twardy i gotowałam gotowałam gotowałam wody ubywało a garnek sie przypalał i do wyrzucenia wszystko a takie oddzielne gotowanie to też nie za ciekawe jest... nie mam pomysłu
 bo gdy gotowałam razem np marchew dynie i ziemniaka to sie okazywało że marchew była miekka dynia rozgotowana a ziemniak twardy i gotowałam gotowałam gotowałam wody ubywało a garnek sie przypalał i do wyrzucenia wszystko a takie oddzielne gotowanie to też nie za ciekawe jest... nie mam pomysłu  
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości