sylwia78, za twoj radosny 14 tydzien
Tweety123, :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: dla twojego synka, niech rosnie zdrowy i duzy
biedulko naszaJa ledwo co zyję, dzis obudziłam się przed 3 , zasnęłam o 5, a mała obudziła się o 6 ten kaszel mnie dobija, cała klatka piesiowa mnie od tego boli
tak jest specialny dla kobiet w ciazy, i smarowanie sie amolem tez nie jest zle, ja z zuza czesto to robilam i teraz nawet zuza czasami smaruje jak ma kaszelek to super rozgrzewa.Wyczytałam,ze jest jakis syrop dla Prenalen
[ Dodano: 2010-03-17, 09:41 ]
mojej zuzi juz lepiej, nie ma kataru i kaszel tez juz prawie zanika
ja wczoraj robilam fasolke po bretensku, dzis zjem sobie trocge na obiad a zuza ma zupke ogorkowa z wczoraj
ja zaraz biore sie za prasowanie
tweety- a jak tam twoja fasolka rusza sie cos czy od tamtego czasu cisza. moja wczoraj chyba sie nie poruszyla, alebo ja nie czulam caly dzien wczoraj na nogach to moze nie czulam,
[ Dodano: 2010-03-17, 09:42 ]
u nas dzis bez slonca ale ogarnia mnie szczescie takie wewnetrzne, to chyba dobrze prawda, no i nie moge doczekac sie wizyty mam 31 marca idziemy cala rodzinka a na swieta jedziemy do tesciowej jeszcze nie wiecie ale to dziwna kobieta