Poccoyo ja podziękuje za kawusie, ale herbatke z miłą chęcią, jakoś nie jestem specjalnym kawoszem, czasami wypije, ale tak od święta, ogólnie kawa mi nie smakuje, za to mój maż otwiera oko i piersze co widzi po przebudzeniu to kawa, chociaż teraz i tak pije jej dużo mniej..
Lidka, ło matko Boska.. Ale się Iza nacierpi, biedna.. wiesz, tak coś czuje po kościach, że nasz Jasiek też może być w tej samej grupie co Wasza Iza, ząbki mu idą jak chcą, ostatnio wypatrzyłam, że ma gwie górne 5 nawet nie wiem kiedy wyszły..
Nie wiem co Ci poleciła lekarka, ale na zapalenie dziąseł najlepszy wg mnie jest Dentosept A, mogą go brać dzieci i dorośli, ja ostatnio w ciąży brałam, chociaż to złe określenie, bo ma postać płynu takiego dość gęstego, trzeba nim pędzlować wszystkie zmiany w buzi, ma działanie przeciwbólowe, przeciwzapalne i ściągające no i jest ziołowy więc bezpieczny, praktycznie w każdej aptece.. ja osobiście polecam, bo działa bardzo szybko.
tu o dentosepcie
http://www.apteo.pl/product/id/2628,den ... -plyn-25-g
[ Dodano: 2010-03-17, 13:23 ]
wiola85, u mnie też kiepsko z czasem, nie wiem kiedy się wyrobie tak do końca ze wszystkim..
A z ząbkami, zazdroszcze.. u nas po mału.. teraz chyba przebily sie dolne dwójki..